2017. szeptember 4.a párjával járt itt 55 A foglaláskor segítőkészek voltak. Gyorsan, zökkenőmentesen sikerült átutalni szép kártyáról az előleget. A Hotel nagyon szép környezetben helyezkedik el. Érkezésünkkor kedves fogadtatásban részesültünk. A tiszta, rendezett szobánkból szép kilátás nyílt a hegyekre. A svédasztalos reggeli, vacsora változatos.
A wellness részleg tiszta de a vizek hidegek voltak Nekünk. összességében jól éreztük magunkat. Szívesen ajánlanám másoknak is.
2016. június 3.a párjával járt itt 55 Az Erzsébet Park Hotel visszatérő Vendégei vagyunk. A Férjemmel az eljegyzésünket és az esküvőnket is itt ünnepeltük meg. Utoljára május utolsó hétvégéjére foglaltunk szobát de most elhoztuk a Barátainkat is. Mind a három alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Három különböző szobában voltunk mind megfelelt számunkra.
(erkélyes, erkély nélküli, tetőtéri) A személyzettel tökéletesen meg vagyunk elégedve. Udvariasak, segítőkészek. A recepcióban mindent tökéletesen elmagyaráznak. Ami nagyon pozitív számunkra, hogy a személyzet alig változik. Az ételkínálat kiváló és választékos. Mindenki tud magának megfelelőt találni. A wellness részleg igényesen kialakított. A környék sok látnivalót tartogat. Kékestető, Sástó, Recsk, Ilona völgyi vízesés. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg Parádsasváron az üveggyártást. Gyönyörű szakma.