expert
Országjáró - 43 városban járt márNépszerű író - 52 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Itt járt már

expert adatlapja

71Értékelés
Bemutatkozás
Nagy wellness és főleg gyógyfürdő rajongó vagyok, párommal szoktunk wellness hétvégékre járni, amikor tehetjük.
Regisztráció2014.05.28
Utoljára itt2025.03.23

Néhány kiemelt értékelés

2025. március 23.a párjával járt itt
Szerettük volna megnézni a felújítás után a hotelt és a tavalyi black friday akciót kihasználva jöttünk ezúttal ide. A hotel egy kisebb mellékutcában található, felszíni parkoló limitált számban van, nekünk sajnos már nem jutott hely, a mélygarázs pedig aranyáron van, így az utcán kerestünk parkolóhelyet.
2018. november 8.családjával járt itt
Egy neten felbukkanó hirdetésben olvastam először a hotelről, körülnéztem a holnapjukon és gondoltam, ide érdemes lenne eljönni. A hotel épületét könnyű megközelíteni, parkolni a sorompóval elválasztott őrzött részen díj ellenében vagy oldalt, az utcai parkolóban díjmentesen lehet. A bejelentkezés gyors volt, minden információt megkaptunk.
Átlagos 2014. június 24.a párjával járt itt
A hotel háromcsillagos, ezért szerényebb elvárásokkal vágtunk neki a hétvégének :) Megmondom őszintén, csak amiatt jöttünk ide, mert közvetlen összeköttetésben van a zalakarosi fürdővel. A szálloda a gyógyfürdővel szemben található, közvetlen szomszédságban más szállodákkal, egy csendes környéken.