2018. december 30.gyerekekkel járt itt 35 A 4*-os szállodában félpanziós ellátást kértünk. (1 felnőtt és egy 12 éves gyerek) számára. Az első nap vacsorára 3 fogásos, felszolgálással együtt, gyertya megnyújtva az asztalon, inkább felnőttnek való ételekből lehetett választani ( disznótoros, halfilé zöldségágyon, borjúpaprikás), nos, a gyerekek nem feltétlenül ezt kedvelik, de azért megoldódott.
Másnak viszont VIP-vendégeket szolgáltak ki a különteremben, így már hagyjuk a gyertyát, de azt sem kérdezték meg, hogy szeretnénk-e italt, s végre az is kiderült, hogy ott a svédasztalos, szolgáljuk ki magunkat, de előbb még kuncsorogtam egy kis levesért, mert üres volt a bödön, s tányért is kérnem kellett, mert az már elfogyott. Sajnos, a szálloda medencéjének vize pont annyira volt kellemetlenül hideg, hogy összesen 2 alkalommal tudtuk rávenni magunkat, hogy egyáltalán lemenjünk. A szauna és a pezsgőfürdő rendben volt, a hatalmasakat csobbanó gyerekek is elviselhetőek voltak, mert nekik mindegy, hogy milyen hőfokú vízbe ugrálnak. Szándékosan nem kocsival mentem, helyismeret híján, így a központtól elég távol lévő szállást taxizással tudtam csak megoldani, ami elég költségesnek bizonyult egy ilyen programhoz, viszont mindent szerettem volna megmutatni, amiért Tatára mentem. A vár megtekintése miatt kétszer is meg kellett tennünk az utat, mert csak a hét végén tartott nyitva. A vadludak az Öreg-tónál viszont azt az élményt nyújtották, amire vártam.