2015. július 18.egyedül járt itt 45 Gyakorlatilag nem tudnék rosszat mondani, mert amit fogyasztottam, az jóízű volt, viszont ami szinte minden ilyen helyen probléma, az a kiszolgáló személyzet barátságtalansága. Gondolom nem magas a bérezésük, de én akkor is azt mondom, hogy aki nem szeret emberekkel foglalkozni, az menjen gyárba csavarokat húzni, vagy kötegelni.
Ezt leszámítva tényleg jók az ételek és kifejezetten odafigyelnek arra, hogy gusztusosan nézzen ki a melegen tartó pult. Az azért sokat elárul, hogy mindig tele van vendéggel! ! ! !
Zuglói kitérő -
Lajos Király Étterem Budapest
2015. július 17.egyedül járt itt 55 Ritkán járok ezen a környéken, ezért nem is ismertem az éttermet, viszont valaki ajánlotta nekem korábban ezért gondoltam arra járván kipróbálom. Az étterem belső részében foglaltam helyet, mivel kint elviselhetetlen meleg volt és az utcai terasz nekem hangos is volt kicsit. Kellemesen klimatizált belső részben jól esett leülni.
Korrekt, választékos limonádé kínálatból sikerült egy remekre sikerültet választanom(fahéjas-meggyes variáció). Elszaladtam kezet mosni és akkor ért az egyik kellemes meglepetés, mivel a mosdója lehetne egy 5 csillagos hotelben is. Minden automatizált és modern, illetve makulátlan tisztaság mindenhol. Rendeltem húslevest és hátszínt. A leves forrón, tökéletesen elkészítve tálalták, a hátszín szaftosra sütve, jól bepácolva, stb. . . A felszolgáló kissé zord kinézete mögött egy nagyon kedves, udvarias, nem tolakodó ember bújik meg. Váltottunk néhány szót, segített a választásban is. A pultos kisasszony is folyamatosan mosolygott, ami sajnos nagyon ritka. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire jót fogok enni. Biztosan visszatérek a családommal is! !
2015. július 15.a párjával járt itt 55 Aki arra jár és szeretne enni egy nagyon-nagyon jót, annak nyugodt szívvel ajánlom a Málna Bisztrót! Szinte alig lehet megtalálni, annyira csendes helyen van az Europa Center területén, de az amit ott tapasztaltam, az példa értékű!
Először is délben teljesen telt ház fogadott, amin egy kicsit meglepődtem, de hát gondolom a hír hamar elterjed, másrészt a kedvesség és vendég centrikusság ami megfogott, de ami a legfontosabb, a nagyon finom ízek. Minden étel, amit elfogyasztottam tökéletesen elkészített alkotás. Egy önkiszolgáló étteremben ritkán találkozik az ember ilyennel. Később megtudtam, hogy a tulajdonos házaspár dolgoznak a vendégek megelégedésére. A férj főz, aki nagy múltú éttermek Chef-jeként dolgozott korábban és a bájos felesége pedig a kasszában próbál mindenkihez egy jó szót szólni! Tényleg pozitív élmény! ! ! ! ! ! !
2015. július 14.barátokkal járt itt 55Na erre mondják azt, hogy valahogy így kell csinálni egy éttermet. Jó hangulat, udvarias, de nem tolakodó kiszolgálás, visszafogott mai trendeknek teljesen megfelelő étlap, stílusos tálalás, harmonikus ízek, abszolút földhöz ragadt árak. Egyszerűen akkor sem tudnék hibát említeni, ha keresném. . . . Hozzáteszem hétvégén voltunk! ! ! Csak így tovább
2014. november 8.gyerekekkel járt itt 45 Barátságos fogadtatás után helyünkre kísértek bennünket. A felszolgáló közvetlen, kedves volt és ajánlott ételt is. Ami negatívum volt, hogy az italokra minimum 10 percet kellett várni, az ételek viszonylag gyorsan elkészültek és nagyon jóízű, bőséges volt minden. A kávénál szintén vártunk kb 10 percet, ami végül nem volt gond, mert nem siettünk sehova.
Összefoglalva kellemesen csalódtam a helyben, mert valamiért voltak előítéleteim ezzel a stílussal. Kiemelném a személyzet barátságosságát. Visszatérünk!
2014. augusztus 10.családjával járt itt 45 Úton hazafelé tértünk be spontán a Kopárba. Rajtunk kívül egy asztal ült a teraszon, ami a közelgő eső miatt, csak takarékon üzemelt. A felszolgáló udvarias volt és gyors. A választott ételek jól néztek ki, de fűszertelennek éreztünk mindent. A belső tér szép, a hely jellegének megfelelően van kialakítva.
Annyi negatívumot tudok megemlíteni, hogy a villanyok bent le voltak kapcsolva(gondolom takarékoskodás miatt), ami nem jó benyomás a betérő vendégnek. A mosdók szépek, modernek, higiénikusak. Egy kicsit túlárazott az étlap, de összességében rendben van a hely!
2014. július 16.családjával járt itt 45 Kihasználva az első tavaszi jó időt, kilátogattunk egy sétára a gátra. Néhány asztal ült csak a teraszon. Rendeltünk italokat és egy desszertet, de nagyon sokat vártunk. Gondolom még nem rázódott össze a csapat, mert a felszolgálók ketten rohangáltak össze-vissza, pedig rajtunk kívül maximum 5 asztal volt.
Ezt leszámítva minden rendben volt. Pár hete megismételtük a látogatást és most minden rendben volt, telt ház mellett is gyors volt a kiszolgálás.
2014. július 16.családjával járt itt 45 Évekkel ezelőtt viszonylag sűrűn látogattuk az éttermet barátokkal, kollégákkal. Valamiért az elmúlt két évben kimaradt a "szórásból". A régi szép emlékek reményében újból ellátogattunk az étterembe. Szinte semmi sem változott, ugyanúgy sokan voltak, változatlanul nagyok az adagok.
Egy kicsit az volt az érzésem, mintha itt megállt volna az idő, de mindenki döntse el, hogy ez előny, vagy hátrány. nekem személy szerint nem volt kifogásom az ellen, hogy megmaradtak a saját szintjükön!
2014. július 16.családjával járt itt 45 Több ismerősömtől is hallottam, hogy egyszer próbáljam ki a Csalánosit. Most volt alkalmunk ennek eleget tenni. Foglaláskor és az érkezésünkkor sem volt túl kedves a "főpincér", de ezt leszámítva sokkal kevesebbet vártam a csárdától. A felszolgáló, kedves, figyelmes és gyors volt, a választott ételekről csak annyit mondanék hogy jóízűek és hatalmas adagok voltak, amolyan békebeli stílusban.
Külön üde színfolt volt a cigányzene is. Összefoglalva nem ők művelik a csúcsgasztronómiát, de aki egy nagyot akar enni, vagy külföldi vendégeknek megmutatni a magyar vendéglátást, annak ez a hely tökéletes. Én is vissza fogok még térni, mert jó érzésekkel távoztam!
2014. április 29.a párjával járt itt 55Egy ismerősünk ajánlására tértünk be az étterembe. Elég kicsi a hely, ezért nem volt egyszerű asztalt kapni. Menüt kértünk az időnk szűke miatt és nem volt rossz döntés. Kiadós leves után egy nagyon jól elkészített fő fogás tette fel a koronát az ebédünkre. Nagyon barátságosak és segítőkészek. Korrekt kis hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Visszatérünk