2014. április 29.barátokkal járt itt 45 Barátaimmal a közelben járva esett a választásunk a Vianra. Menü mellett döntöttünk a szűkös időnk miatt. Kedves fiatal felszolgáló nagyon hamar kiszolgált bennünket és meglepően jóízűek voltak a menü fogások. Pont jól lehet lakni az adagokkal és mindez nem megy a minőség rovására. Látszik a hozzáértés és ez visszahozza a vendégeket.
Kicsit közel vannak az asztalok egymáshoz, de ez csak egy apró észrevétel. Jó hely
2014. április 29.a párjával járt itt 45A kertben tudtunk leülni, ahol egy idős pincér jött az asztalunkhoz. Méltóságteljes, régi vonalas felszolgáló, akit még főúrnak hívtak. Az ételek nagyon finomak és szépen tálaltak voltak, viszont a francia konyhát követve nagyon kicsik voltak az adagok, ami persze nem baj, mert nem zabálni tértünk be, csak én többet vártam. Egy kicsit sokat kellett várni az ételekre, de nem volt zavaró!
2014. április 29.a párjával járt itt 55 Minden elismerésem a tulajnak. Egy esti séta során tévedtünk be a Kispiacba. Kicsi, barátságos hely, ahol a vendég az első. Igazi bisztró konyha, rengeteg grill étellel. Megfogadtuk a pincér ajánlását és mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Visszatérünk hamarosan. A tulaj nagyon barátságos, foglalkozik a vendégekkel.
Szerintem a legtöbb helyen úgy közlekednek a tulajok a saját éttermükben, mint a kis királyok. Szinte lenézve a vendégeket. Na itt nem ez van.
2014. április 29.a párjával járt itt 45 Viszonylag kevés időnk maradt egy mozizás alkalma előtt vacsorázni, így esett a választásunk a helyre. Semmi extra, pusztán pizzát kértünk, ami gyorsan elénk került. nagyon-nagyon jól elkészített pizza volt. Nem volt két ujjnyi a tészta, nem volt agyon pakolva feltéttel. Sokan azt gondolják, hogy pizzát könnyű készíteni, de max 5 hely van a városban, ahol korrekt pizza van.
A kiszolgálás is rendben volt, de szerintem a fiatal pincér nem volt túl gyakorlott. Persze mindez nem érdekes. Tetszett minden
2014. április 29.a párjával járt itt 45 A nagy nevű étteremre esett a választásunk, melyről sok jót és legalább annyi rosszat hallottam. A legtöbben abban látják a hely gyengeségét, hogy messze nem az a Náncsi néni, mint 20 éve volt. Megvallom nekem is volt korábban rossz tapasztalatom, de egy látogatásból nem lehet korrekt véleményt írni.
Nagyon barátságos a belső tér, jól elrendezett asztalokkal. Egy idősebb felszolgáló jött az asztalunkhoz, aki végezte a dolgát, látszott a rutin és a tapasztalat. Az ételek rendben voltak, kiváltképp a csülök. Ami negatívum volt, az a szála végösszege. Szerintem indokolatlanul túlárazott az étlap, de hát elég sokan voltak, ezért gondolom hogy van rá igény. . . :-)
2014. április 26.a párjával járt itt 45 Sokat hallottunk a helyről és évekkel ezelőtt jártam itt. Nagyon jó emlékeim voltak a konyháról. Beérkezve egy nagyon kedves felszolgáló asztallal kínált bennünket. A belső rész nem mondható modernnek, de az étterem stílusa nem is kívánja ezt meg. Az étlap választékos és megtalálhatók rajta a klasszikus vendéglő ételek.
A választott ételek rendben voltak, leszámítva a velővel töltött finomságot, amivel annyi bajom volt, hogy a velő nyers volt benne. Nem tettem szóvá, pusztán nem ettem meg. A felszolgáló ugyan nem kérdezte meg, hogy miért nem ettem meg, de a kiszolgálásra nem lehetett panaszunk. Egyszer azért még adok esélyt a helynek, mert úgy gondolom ez egy alkalmi baki volt. Amúgy sokan voltak, pedig ebéd idő végén érkeztünk, tehát a hely biztosan jó, csak mi fogtunk ki egy kisebb hibát.
Nosztalgia Étterem válasza
Tisztelt Uram!
Nagyon köszönjük, hogy megtisztelte éttermünket és hogy elégedett volt kollégáink munkájával.
Minőségi kifogására csak hogy miért nem kérdeztek rá a felszolgálók a maradék velőre, mert előre fűszeres lében felfőzött velőt használunk. Tilos nyers velővel tölteni dúsítani!
Remélem hamarosan újra ellátogatnak éttermünkbe, ahol kipróbálhatják konyhánk újdonságait.
Várjuk Önöket szeretettel.
üdvözlettel,
2014. április 30., Boross Jenő, tulajdonos
2014. április 9.családjával járt itt 55Egy kis Újpesti étterem. Nagyon- nagyon jó konyhával. Többféle menüből is lehet válogatni. A személyzet elbűvölő és nagyon segítőkész. Ritkán tapasztalok ilyen típusú helyen ilyen kedvességet. Látszik, hogy van gazdája az üzletnek és az is hogy rengeteg a törzsvendég. Én még nem tudtam csalódni. Egy kis oázis a lakótelep közepén. Aki jót akar enni nagyon korrekt áron, annak ez egy tökéletes választás!
2014. április 9.családjával járt itt 45Egy nagy múltú, jó nevű helyi étterem, ahol minden korosztály megfordul. Klasszikus Magyar, bőséges ételkínálattal bíró étlap. A tálalás egyszerű, de egy ilyen helyre azért megy az ember, hogy egyen egy finomat és nem a kompozíciókban akar gyönyörködni. A kiszolgálás régimódi. Látszik, hogy a felszolgáló ahhoz van szokva, hogy főúrnak hívják. Kifejezetten tetszett!
2014. április 9.a párjával járt itt 55Ez a hely a tökéletes Indiai konyha. A hely magával ragadó és a konyha mindig hibátlan és varázslatos. A kiszolgálás hozzáértő, ami az Indiai konyhánál elengedhetetlen. Kóstolgattunk többfélét és minden nagyon rendben volt. Nagyon odaillő zenei háttér hatására egy kicsit az ember Indiában érezheti magát. Csak az húz vissza a földre, hogy Európai a felszolgáló! :-) xxxxx
2014. április 9.a párjával járt itt 35 Párom egy gyermekkori emlékéből megmaradt helyet igyekeztünk kipróbálni. Hangulatos belsővel kialakítva. Az étlap korrektül összeválogatott ételeket tartalmaz. Mindenki találhat magának kedvére valót. Jóízű ételekkel és a mennyiséggel elégedett voltam,de a kiszolgálás nem hagyott nyomot bennem. Mit kérünk inni?
-Mit kérünk enni? szinte nulla kommunikáció, de ez nem volt egy kicsit sem zavaró. Ami jobban zavart, az a hűvös belső. Egy minimális komfortérzet azért kell egy ebédhez, de itt egy kicsit hideg volt. Ettől függetlenül visszatérünk nyáron, mert összességében jó volt!