2017. június 11.a párjával járt itt 55Az italokat bárhol másutt is megkaptuk volna (bor, ásványvíz, szénsavas narancs). A felszolgált ételek ízében gyönyörködni lehetett. Nem emlékszem, hogy ilyen zseniális panna cotta desszerben részem lett volna bármikor, bárhol.
A kiszolgálás remekbeszabott. A felszolgáló barátságos, kedvesen elbeszélgető, de nem tolakodó, jó beleérző képességű (gondolatolvasó? ).
2016. március 18.a párjával járt itt 55A konyhájuk és a hely hangulata miatt is, hiszen ezek nagyon fontosak. De tudom, hogy a személyzet miatt szeretjük igazán. Ha mennének, mennénk Velük!
Szeretjük az ódon téglaburkolt udvari terítést, a régi épület szagát a kicsit füstös illatú kemencével, a kiállított savanyúságokat és borokat, a kékfestett abroszt és felszolgálók üngjeit.
2016. március 18.a párjával járt itt 55ugyanúgy, mint több száz másik kifőzde, vendéglátó, stb. A konyha mindig csúcsra járatva, a hely egyszerű, tiszta. Pont olyan, ahol jól érzem magam. Itt nem néznek ki, ha munkás ruhában eszel, ha leeszed magad, ha közben telefonálnod kell. Hagyján, hogy nekem tetszik, de a néha "flancolós" Asszony is nagyon szereti.