2018. október 8.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hazafelé úton szerettünk volna egy egyszerűbb helyen ebédelni a párommal, így választottuk a Parádi Kisvendéglőt. Igazi falusi hangulatot ad vissza a hely, nem próbál más arculatot mutatni, ami tetszett. Az ételek gyorsan elkészültek, a csípős kolbásszal és lilahagymával töltött karaj nagyon ízletes volt, azonban a zöldfűszeres juhtúróval töltött karaj kicsit csalódást okozott.
A zöldfűszer valójában csak kaporból állt, amivel nem lett volna probléma, de irreálisan nagy mennyiségben volt megfűszerezve vele, ezért az ízvilágot nagyon elvitte. Kár érte, mert alapvetően finom volt a hús, de érdemes lenne akkor vagy "Kapros juhtúróval töltött karaj" nevet adni a fogásnak, vagy többféle zöldfűszert kombinálni. Ettől függetlenül összességében elégedettek voltunk a hellyel, ár/érték arányban megfelelőnek gondolom.
2018. október 8.a párjával járt itt 55 Kifejezetten tetszett a hely különlegessége, átjött a középkori hangulat érzés. Az étterem berendezése jól van kitalálva, egész meglepő apróságokra is odafigyeltek. A felszolgálók korrekten álltak hozzánk, nem akadt semmi probléma ebből. Kétszemélyes lakoma tálat rendeltünk a párommal, de bármennyire is igyekeztünk, nem tudtuk elfogyasztani az egészet, így még vacsorára is maradt belőle.
A tál tartalma: csirke, kacsacomb és csülök, mindegyik ízletes volt, a csülök talán az egyik legjobb volt amit ettem. Köretnek a krumpli kockák is finomak voltak, illetve a chips szerű krumpli karikák is ízlettek. Összességében nagyon elégedetten távoztam, ár/érték arányban jónak gondolom a helyet.
2018. május 26.családjával járt itt 25 Gödöllőn jártunk, szerettünk volna pizzát vacsorázni és több ismerősünk ajánlotta ezt a helyet. Rendelésünk felvétele után (2 darab pizza) egy órával már rászántuk magunkat, hogy megkérdezzük a pultnál, mikorra várhatóak a pizzák. Nem tudták pontosan megmondani, azt a választ kaptuk hogy most sül a második.
Végül kicsivel több, mint 1 óra alatt kaptuk meg a két pizzát, ami szerintem elképesztően hosszú idő, főleg annak tudatában, hogy rajtunk kívül 2-3 család volt csak a pizzériában. Ezt leszámítva, a pizza finom volt, bár nekem a tésztája túl vékony, de ez egyéni ízlés kérdése. Összességében ár/érték arányban átlagosan jónak mondanám az ételt, de a kiszolgálás mellett nem tudok elnézni. Bízom benne, hogy csak egyszeri eset volt, és egyéb esetekben tényleg olyan a hely, amilyennek beajánlották!
2017. július 11.családjával járt itt 45 Egy gyors strandolás közbeni ebédre választottuk a helyet, menüt ettünk. Nyilván nem vár sokat az ember egy 1200 Ft-os leves-főétel-desszert kombinációtól, ennek megfelelően az adag nem volt hatalmas, az íze nem volt életem legmeghatározóbbja, de ilyen árért teljesen korrekt egy gyors és olcsó ebédnek.
Rengetegen voltak, ennek ellenére a pincérek viszonylag gyorsan végezték a munkájukat. További plusz, hogy több ventilátor fújt vízpárát, ami a nagy hőségben igen kellemes volt.
2017. február 13.családjával járt itt 55 Korábban már jártunk itt, ezért választottuk nagypapám 80. -ik születésnapja alkalmából ezt a helyet. Ebédelni jöttünk ide, többféle levest rendeltünk, egy 4 személyes tálat illetve papám csülköt. Mindegyik rendkívül finom volt, senkinek egy rossz szava sem volt. A 4 személyes tállal 5 ember is jól lakott volna, tehát az adagok méretével sem volt gond.
A felszolgáló kedvessége olykor már túlzó is volt számomra, de ez legyen a legnagyobb gond. A végén papám kapott egy üveg bort a ház ajándékaként, a saját pincészetükből, értékeltük a kedves gesztust. Összességében jó ár/érték arányú étterem, finom és korrekt adag ételekkel, kedves kiszolgálással.
2016. október 18.a párjával járt itt 45A belvárostól kicsit távol van, de talán épp ezért nem volt nagy forgalom, ami tetszett. Kétszemélyes bőségtálat rendeltünk, és az adagok valóban bőségesek voltak. Nekem minden egy picit túl sós volt, de ez ízlés kérdése, alapvetően nem volt gond az ételek ízével. A személyzet is készséges volt, hangulatos kis étterem. Nem kell tőle nagy csodát várni, de összességében megéri az árát.
2016. október 18.a párjával járt itt 55 A személyzet segítőkész volt és udvarias, kellemes hangulat melyet az élő zene is elősegített. Nem mondanám meghittnek, sem különlegesnek magát az atmoszférát, de ahhoz képest hogy többen voltak nem volt nagy zaj, kellemesen el lehetett beszélgetni. Az ételek rendkívül finomak voltak, a látványkonyha kifejezetten nagyot dob a hely értékén, érdemes inkább onnan választani ételeket.
Szinte minden ételt végig kóstolható, lévén hogy kis adagok vannak. Összességében nagyon elégedett voltam a vacsorával.
2016. augusztus 5.a párjával járt itt 45 A párommal Debrecenben voltunk pihenni és erre a hotelra esett a választásunk. A szobával és a hotellal teljesen meg voltunk elégedve, tetszett a régies, huszáros stílus. A wellness rész kicsi, de épp ezért mentünk el a debreceni Aquaticumba, amihez a belépőt a hoteltől kaptuk, a csomag része volt.
Mivel csak a reggelit fogyasztottuk ott, ezért a konyháról sokat nem tudok mondani, a svédasztalos reggeli kicsit lehetne bővebb kínálatú. A tv néha rosszalkodott, de a légkondi és minden más tökéletesen működött a szobában, az ágy nagyon kényelmes volt. A személyzet is igen segítőkész és kedves. Összességében ilyen áron teljesen megérte, komolyabb kivetnivalót nem találtam benne. Az elhelyezkedése is kedvező, közel a központhoz.
2016. augusztus 4. járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Debrecenben voltunk a párommal pihenni, előző értékelések alapján választottuk a helyet. Szerencsére bejött, amit írtak. Rendkívül ízléses tálalást és nagyszerű ízű ételeket kaptunk, korrekt áron. Az egyik legjobb étterem, ahol eddig jártam.