2018. január 29.egyedül járt itt 15 2018 Januar 29. en olyan ehesen erkeztem meg Fuzesabonyba, hogy felretettem minden eloiteletem a Muskatli Etterem ranezesre is gusztustalan higeniara utalo jeleit illetoen, igy kivalasztottam a menubol egy frissensultet, vagyis rantott karajt hasabburgonyaval. Vendeg nem leven, hamar kesz lett, elvitelre rendeltem. Az ara egy 1200 forint, kb.
jo minosegu hamburger ara [moderálva - a szerk. ]
Otthon kibontva talaltam ket papirvekony hust bebundazva. Keszitettem rola fenykepet, masnap kertem az uzletvezetot. A pultos kisasszony jelentette, hogy 5-10 percet kell ra varni. Vendeg sehol, hat leultem es vartam. 40 perc mulva megkerdeztem a pultoskisasszonyt, hogy az uzletvezeto milyen idoszamitasra gondolt, amikor 5-10 percet mondott. Erre mar megjelent a Kriston nevvel bemutatkozo szemely. Megmutattam a fenykepet az altaluk keszitett menurol, es megkerdeztem, hogy mi a velemenye a hus mennyiseget illetoen. A valasz az volt, hogy ketszer 6 dkg husmennyisegben szabta meg szemelye, a rantott karaj husadagot. , es nagykepuen kijelentette, hogy neki erre nincs ideje, es otthagyott. Az ilyen silany vendeglato egysegeknek a mukodesi engedelyet be kellene vonni. Piszkos, mocskos, ranezesre is gusztustalan, nagyon raferne egy hatosagi ellenorzes mindannyiunk biztonsaga erdekeben.