2013. november 12.családjával járt itt 25 A Fogadó csodálatos környezetben van. Ami megmérgezte a kikapcsolódást az a dilettáns személyzet az étteremben. Amikor vacsorára került sor, és helyet foglaltunk, 25 percig "ránk sem bagózott" a felszolgáló. (Fél- ill. háromnegyed óra elteltével előkerült másik két kolléga).
Sorolhatnám még a bosszantó dolgokat (akadt belőlük bőven az este folyamán), de legyen elég annyi, hogy bő 2órai tartózkodás után hagytuk el a vacsora színhelyét. :-(
Pozitívumot a maratoni vacsorában az ételek íze jelentette. Amit választottunk az ízletes volt. Másnap reggelinél, helyet foglaltunk, de terítéket nem találtunk az asztaloknál. Majd kaptunk tányért, villát, kést, de csészét pl. már nem. Bár szerintem ez nem extra terítéknek számít, pláne, hogy ki volt készítve tea, kv, tej. Miután kértem csészét, hoztak is, de sajnos a tisztasága erősen kifogásolható volt. A csésze belsejében az előzőleg elfogyasztott – vélhetően – kv-s ital maradványai „mosolyogtak”. :-(
Ajánlom a Fogadót kizárólag pihenés céljából a csodálatos környezete miatt. Az étkezési szükségleteket érdemes kihagyni, illetve máshol megoldani! Az (éttermi)személyzetnek van még hova fejlődni!