2017. április 6.a párjával járt itt 55 Jól éreztük magunkat és szívből ajánljuk mindenkinek ! A környezet gyönyörű a park igényesen rendben tartott. A wellness rész nem túl nagy de mivel kevés vendég volt teljes mértékben kitudtuk használni a lehetőségeket. A személyzet kedvessége és hozzáállása kárpótolt az apróbb hiányosságokért.
Minden korosztály részére biztosított a kikapcsolódás, pihenés. Különösen tetszett, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek szórakoztatására. Mi már megbeszéltük legközelebb ugyanitt, de a kis unokát sem hagyjuk ki a jóból! !
Zichy Park Hotel válasza
Kedves Faitig Attila!
Köszönjük kedves sorait, és hogy megosztotta velünk tapasztalatait. Örömmel olvassuk, hogy a nálunk töltött idő kellemesen telt. Külön szeretnék köszönetet mondani, hogy kiemelte személyzetünk kedvességét, ezt mindenképpen továbbítani fogjuk feléjük.
Remélem valóban lehetőségünk lesz újra vendégül látni Önöket, kedves unokájukkal együtt. Aktuális ajánlatainkért forduljon hozzánk bizalommal bármikor.
2017. április 8., , Zichy Park Hotel