2022. június 7.gyerekekkel járt itt 15 Családdal, előre bejelentkezve érkeztünk, jeleztük az etetőszék igényét, amit meg is kaptunk, habár tele volt az előző csapat maradékával. Etetőszék igénye jelzi a kisgyermek érkezését, aki potenciálisan pelenkás. Megkérdeztem az egyik hölgyet, hogy merre van lehetőség pelenkázásra, amire közölte, hogy "Itt ilyen nincs, ez egy nagyon régi épület, negyven éves étterem, nem lehet megoldani ennek a kialakítását.
Ez egy tényleg nagyon régi épület. " Váó! Milyen gusztusos vendégcentrikusság! Jelezném, hogy ma ez a hiányosság nagyon nem ok, és a tájékoztatás hiánya sem elfogadható. Önkényesen változtattak az italokon a megkérdezésünk nélkül, mikor észlelték, hogy nincs a rendelt epres cukormentes limonádéból, lazán közölték, hogy hoztak bodzásat, mert az cukormentes. A következő körben egy másik pincér a cukormentes helyett hozott cukros málnásat, holott a cukormentes volt a kritérium. A hideg gyümölcsleves langyos volt. A melegnek szánt sültkrumpli hideg volt. A sült csülök ropogott, de annyira keményen, hogy rágni alig bírtuk. A kenyér száraz volt. A presszókávé híg és ízében kellemetlen, se pohár víz se szalvéta nem járt mellé. A gyereknek nem hoztak tányért, a legvékonyabb pohat viszont megkeresték az almaléhez, így életében először el is harapta, pedig már régóta használ üvegpoharat gond nélkül. A számlát lassabban tudtuk rendezni, mint amennyi idő alatt kihozták az ételt, közelített a fél órához, mire rendezni tudtam, úgy, hogy mikor megelégeltem a várakozást, a pulthoz mentem. Nem kérdezték fizetéskor, hogy minden ok volt-e.