2013. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55 Már harmadszor jártam a Royal Panzióban és hogy visszatérőként, ez azt is jelenti, hogy mindennel maximálisan elégedett vagyok. A jól felszerelt szobák /törülköző, klíma, TV, hűtőszekrény, erkély asztallal és székekkel, szúnyogháló, redőny, stb.
,/ a tisztaság, a bőséges és változatos reggeli, amely hangulatos légkörben fogyasztható, hozzá a kitűnő és finom zamatos kávé, kedves és udvarias személyzet. Csendes hely, ahová már nem hallatszik a fürdőzők zaja, holott csak 450 lépés a kaputól a strandbejáratig -ezt többször is lemértük-, ugyanakkor biztonságos hely, ahol ott lehet hagyni az autót a bekerített és bekamerázott udvarban. A szállás mediterrán hangulata pozitív hatással van az arra vágyóknak a lelki felüdülésükben is. A 12 éves lányomnak nagy élmény volt, hogy a szobánk ablakából rálátás volt a gólyafészekre is és szinte néhány méterről figyelhette e madarak életmódját, szokásait. És van benne valami, hogy panziós áron szinte szállodai szolgáltatás. Farkas Csaba, Dunaszerdahely