2015. május 12.a párjával járt itt 35 Maga a pizzéria tök átlagos, a pizzák is azok. A tészta vékony, kellően átsült, gusztusos. És most az ízek:
Az én mániám, hogy keresem annak a tökéletes quattro formaggi pizzának a párját, amit eddig még csak Pesten ettem egyszer. Itt is azt rendeltem, de sajnos csalódnom kellett.
Ez sem az igazi, a sajtok nincsenek igazi harmóniában egymással, a márványsajt elnyomja a többi ízét. A másik pizza tejfölös-sonkás volt, abba belekóstolva azt jobbnak találtam, pedig korábban azt gondoltam, hogy a négysajtos csak jó lehet. Ennyit a pizzákról. A kiszolgálás jó volt, az étterembe nem mentem be, csak az utcai részre ültünk le, így a tisztaságról nem tudok véleményt mondani. Májusi hétköznap kevesen voltak, a kiszolgálás gyors volt. Mivel más pizzériáról a környéken nem tudok, s összességében a pizzák élvezhetőek, így aki pizzára vágyik, annak ajánlom. A többi ételről nincs tapasztalatom.
2015. május 11.a párjával járt itt 55 Már másodszor járunk Visegrádon, s mindig más étterembe mentünk, hogy változatosság legyen. Utolsó délutánra maradt a Kovács-kert, melyről eddig csak jókat olvastam és én sem csalódtam. A mellékhelyiség tiszta, a pincérek maximálisan előzékenyek, a kiszolgálás gyors, az étel nagyon finom, s tényleg nem drága.
Igaz, hogy a választék inkább az ismertebb ételekből áll, de így legalább tudhatom, ha valami azért nem finom, mert rosszul készítik el. Az ételek azonban finomak, ennyire porhanyós húst még étteremben nem is ettem, mint itt. Szóval jár mindenre az 5 szivecske.
Kovács-Kert Étterem válasza
Köszönjük az értékelést, szeretettel várjuk Önöket is, ha erre járnak ismét!
2015. május 12., Kovács Gábor, tulajdonos
2014. október 12.a párjával járt itt 55A pizza tésztája igazi olaszos, vékony. A sütés pont megfelelő, nem száradt ki. A feltét bőséges, ízletes. Egyetlen negatívom: a Quattro formaggiról hiányzott a gorgonzola. A felszolgálás udvarias, gyors. Bár kicsit távolabb esik a központtól, mégis megéri felkeresni, mert a pizza mellett bősébes az ételválasztéka és igazán korrektek az árai. Az adagok hatalmasak.
Őszi vacsora -
Boszorkánykonyha Hévíz
2014. október 12.a párjával járt itt 35 Egy hangulatosnak tűnő helyet választottam első hévízi vacsorámul, a Boszorkánykonyhát. Az étlapon az ételek körettel szerepeltek, a pincér azonban rögtön az elején közölte, hogy az csak ajánlás, azokat külön kell fizetni.
Megvallom ilyet még életemben nem hallottam, úgyhogy számomra ez eléggé a lenyúlós kategória volt, de mivel túl éhesen mentem oda, nem kerestem másik éttermet, pedig az amúgy vonzóan alacsony árak így már nagyon is drágává váltak a környező éttermekhez képest. Az egyik étel Juhtúróval töltött csirkemell volt. Az étel mennyisége átlagos. Az íze finom, de a juhtúrót egyáltalán nem éreztem ki, csak a sajtot. A panír a túlsütés határán. Sajnos a hús mellett a fűszeres krumpli ehetetlenül forró volt, a szemem könnybe lábadt tőle. Kifejezetten kellemetlen volt a hőkülönbség a hús és a krumpli között. A másik étel: Grillezett csirkemell hasábburgonyával. Az étel mennyisége itt is átlagos. A hús szinte ehetetlenül sós lett.