2017. január 20.a párjával járt itt 45 Egy kuponos oldalon vettük meg az 5 napos pihenésre jogosító lehetőséget, amely így nagyon jutányos volt. Nagyon tetszett a elhelyezés, az apartman kényelemes, tiszta volt. WIFI elérhetőség a szobában is biztosított, és meglepően sok TV csatornát biztosít a szálloda. Az ételek ízletesek voltak, svédasztalos reggeli és vacsora, külön rendelhető volt az ebéd is.
A wellnes részleg viszont nem nevezhető annak, kétféle szauna és egy négyszemélyes jacuzzi. Ez szerintem kevés, összehasonlítva más wellnes szállodák kínálatával. A személyzet elfogadható volt, nem törte magát, de amit kértünk az készségesen intézték. Mi két nap is kihasználtuk a szállodában vásárolható kedvezményes belépő vásárlási lehetőséget máshova, mint például az Aqua Palace. A szállodá teremgarázzsal rendelkezik, ami a mostani havas, jeges időszakban külön előny, az ára teljesen elfogadható. Ami nem tetszett, hogy az éttermi fogyasztást és az egyéb költségeket nem lehetett a szobaszámlához "hozzáíratni", azt minden esetben helyben ki kellett fizetni, ez egy vacsoránál elfogyasztott bornál nem mutat jól. Összességében egy nagyon pihentető 5 napot töltöttünk el a szállodában.
2013. április 23.családjával járt itt 55 A nyár elején döntöttük el, hogy pár napot a kisebbik lányunkkal együtt (a nagyobbiknak más programja volt) szeretnénk nyaralni. Szempont volt, hogy olyan városba menjünk, ahol még nem, vagy nem sokat, voltunk, hogy új dolgokat ismerjünk meg. Az interneten néztük ki és foglaltuk le szállást. Érkezéskor kaptunk egy külön parkoló helyet a szállodával szemben.
A csomagban volt egy állatkerti belépő 3 személyre, továbbá egy fürdő belépő szintén 3 személyre. Mindkettőt igénybe vettük, tetszettek a programok. A szálloda elhelyezése tökéletesen megfelelt, közel a belvárosi sétáló részhez. Az étterem szépen kialakított, a reggeli megfelelően változatos volt. A szoba kicsit ódivatú, de nem zavaróan. A TV valóban kicsi, ezen lehetne változtatni. A személyzet minden esetben maximálisan segítőkész volt. Köszönjük a nyaralást.