2019. július 9., kollégákkal járt itt 45Figyelmes felszolgálók! Finom és változatos menü! Levesek, főételek, desszertek. Ott jártunkkor két féle leves, legalább 6-7 féle főétel és két fajta desszert is volt vacsorára. A reggelinél is bőségesen volt választék (hideg-meleg reggelik).
Talán az egyetlen kifogásolható a kávé minősége, ami a reggelihez a gépből jött. A pincérek által készített viszont nagyon finom olasz.
2018. augusztus 29.a párjával járt itt 15 A szállást az elhelyezkedése miatt választottuk. (Jól megközelíthető a belváros tömegközlekedéssel, az autó zár udvari parkolóban van. ) Hát ennyi az előnye sajnos. . . Az érkezésünkkor elfelejtettek szólni, hogy a TV-n összesen 4 program működik. (Bár nem TV-t nézni mentünk, de gondoltuk este azért jó lesz. . .
) Este vették észre, hogy az M1, M2, Duna és az M4 jön csak be. Másnap rákérdeztünk akkor mondták, hogy elnézést, de valami javítás van, ezért nem működik. Ezt előre kellett volna jelezni! Két nap után a programok a TV-n megjavultak, de utolsó napra az összes csatorna eltűnt. . . A szobába található hűtőben valaki benn felejtett egy sajtot, ami már majdnem magától kimászott. A fürdőben a radiátor ragadt a kosztól. A szobában az ágy fejrészénél van a fenti szint lefolyója elvezetve. Egész éjjel a vízcsobogását hallgattuk. A szobák előtti kerthelyiségben még éjjel 1 órakor is zajongtak és semmi hangszigetelés nincs. A tulaj este kiült a kerthelyiségbe és ott borozgatott. Reggel 7 órakor a takarító nő a szomszéd szobában porszívózott, de az olyan volt, mintha a fejünk mellet tette volna.
2018. augusztus 29.a párjával járt itt 55Párommal jártunk ott.
Közel van a belvároshoz, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Nagyon hangulatos a hely, a pincérek nagyon kedvesek és udvariasak voltak!
Az ebéd megfelelő mennyiségű és nagyon finom volt.
Ottjártunkkor az üres asztalokon éppen cserélték a terítőket, tehát még arra is figyeltek, hogy nem csak leseperték a morzsát a terítőről, hanem kicserélték. (Sajnos ezt már nem mindenhol végzik el. )
2017. március 5.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hosszú hétvégét töltöttünk Visegrádon a családdal. Férjemnek pont erre a hétvégére esett a születésnapja. Előre - értékelések alapján - választottam ki az éttermet és telefonon egyeztettem velük. Lefoglaltam az asztalt és kértem, hogy szerezzenek be egy tortát. Küldeni akartam előleget is, de mondták, hogy nem szükséges.
Érkezésünkkor egy nagyon kedves, és jó humorú pincér fogadott bennünket. Nagyon kedvesen és udvariasan szolgált ki. A vacsora nagyon bőséges és finom volt. A szemközti cukrászdából általuk rendelt torta sem okozott csalódást. Nagyon finom és friss volt.
2017. március 5.családjával járt itt 55 Családdal (4 felnőtt) töltöttünk egy hosszú hétvégét a Hotel Honti panzió részében. Családi apartmanban. A szállás tiszta, rendezett volt. Kényelmesen elfértünk az apartmanban. Felszerelt tea konyha volt (kávéfőző, vízforraló). A szolgáltatások (szaunák, medence, jakuzzi) nagyon jók.
(Talán az egyetlen apró gond az lehetett volna, hogy az apartmanból át kell menni a hotel részbe, de mivel remek időnk volt, így ez sem okozott gondot. ) A reggeli nagyon bőséges és finom volt (svédasztalos). Személyzet kedves, udvarias. A szálláson segítettek, hogy hova érdemes kirándulni menni. Este családi vacsorát tartottunk a Kovács-Kert étteremben, ahol a Honti Panzió kártyájával 10 % kedvezményt kaptunk.
2015. augusztus 11.családjával járt itt 55Nagyon szép környezetben - erdő szélen - található vendéglő és panzió.
A személyzet nagyon kedves, közvetlen. Kiváló a konyha. Nagyon finomak a különböző vadételeik.
Bátran ajánlom azoknak, akik szeretik a csendes falusias környezetet, de a finom étkeket is.
Családoknak ajánlom a vadaspark megtekintését is, illetve a környező erdőben egy kis sétát is.
2014. június 5.családjával járt itt 45 Nagy családi rendezvényen voltunk az Odvaskő Hotelben. Érkezésünkkor derült ki, hogy hiába beszéltük meg a család többi tagjával, hogy beszélünk telefonon, itt sajnos nem működnek a mobilok. . . Persze ennek van előnye, de amikor a szülőket kellene elhozni a legközelebbi tömegközlekedési eszköztől, akkor ez kicsit problémás :-)
Még jó, hogy a főépületben működik a WIFI.
Sajnos a kettes számú épületben még ez sem. Viszont ennek van előnye is nyugalom, béke, pihenés! Nagyon szép a környék, jó a levegő. A szálláshely főépülete jó, a másik épület inkább egy egyszerű vadászház jellegű. A vacsora felszolgálás egy kicsit lassú volt, de az ételek jók voltak.
2013. július 12.a párjával járt itt 35 A fenti szállásról egy másik honlapon találtam leírást. Ezen keresztül is foglaltam le - csomag ajánlattal - a szállást. A szoba tisztaságával nem volt gond, az teljesen korrekt volt. Az elhelyezkedésével már adódtak problémák: tetőtéri szoba volt és a tető ablakot csak úgy lehetett kinyitni (180 cm magas embernek), hogy az ágyon ugrálva lehetett csak elérni az ablak nyitóját.
A szoba árában benne foglaltatott a reggeli, ami egy gyereknek elegendő lehetett, de egy felnőtt férfi embernek nem! ! ! (Nem svédasztalos reggeli volt, és ha például melegszendvicset kért valaki reggelire, akkor kihoztak egy szeletet és esetleg plusz kenyeret, amit margarinnal vagy dzsemmel megevett volna a vendég azt már nem adtak! )A reggelihez szigorúan 1 x 3 dl tej, kakaó vagy tea járt! Első reggel kértünk egy kávét a reggelihez, de azt nem mondták, hogy ez külön fizetős, csak a számla kiegyenlítésekor szembesültünk vele, hogy hozzá adtak a számlánkhoz 2 x 300,- Ft-ot. Az egyik recepciós hölgy olyan "magaslóról" beszélt a vendégekkel - nem csak velünk -, hogy az embernek kinyílt a bicska a zsebében. Én úgy gondolnám, hogy egy ilyen helyen dolgozónak kellene lenni a vendégért, nem pedig fordítva!
Lux Panzió válasza
Sajnálom, hogy a hölgynek nem volt megfelelő az ellátás. A szomorú az, hogy ennek mindenfelé az interneten hangot is, úgy érzem kissé jogtalanul. Aznap kb. 10 másik vendég is tartózkodott a panzióban akik teljesen meg voltak elégedve a szolgáltatásainkkal, csak sajnos ők nem adtak hangot pozitív véleményüknek.
A reggeli mennyisége nincs korlátozva. Több dolgozó férfi is megfordul nálunk hétről-hétre és még senkinek nem volt panasza a reggeli mennyiségére. Úgy gondolom megfelelő kommunikációval megoldható lett volna ez a probléma.
2013. július 16., Lux Panzió, Lux Panzió
2013. július 11.családjával járt itt 55Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt a családdal (unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik). Nagyon jól éreztünk magunkat. Tudtunk fürödni (kinti medence, benti medence), szaunázni. Nagyokat sétáltunk a hotel parkjában. A gyerekek nagyon élvezték a mini állatfarmot.
A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt. Az ételek finomak, és gusztusosan tálaltak voltak.
2013. július 11.a párjával járt itt 15 A szálláshely úgy hirdeti magát, hogy ingyenes parkolási lehetőség. Az ingyenes igaz, de azt nem írták hozzá, hogy a környező utcákban. . . Ráadásul a szállás előtt még annyi időre sem lehet megállni, hogy a cuccokat a szállásra bepakold. A szoba kicsi, sötét, de ami a legnagyobb hátránya volt, hogy dohos, büdös.
A fürdő ránézésre tisztának tűnhetett volna, de a szaga! (Olyan WC szag terjengett, hogy a fürdő ajtót nem mertük nyitva hagyni szellőztetés céljából, mert akkor a szobában nem lehetett megmaradni. )
Az egész szobában és a fürdőben még egy akasztó sem volt, amire a vizes törölközőt felakaszthattuk volna. Hirdetik, hogy van ingyenes WIFI, csak éppen a hozzáférési kódot nem adták meg. Amikor hívtam őket a megadott számon, akkor ott nem vették fel a telefont.