2015. március 10.gyerekekkel járt itt 55A belső hangulatos kialakítás tükrözi a régi Magyar és Texas hangulatát.
Az ételek finomak az adagok nagyok. A tálalás egyszerű de mégis megkapó.
A kiszolgálás udvarias,gyors és az étkezés végén mindig visszajelzést kérnek. Maga az ételek íze első osztályú.
Ha valaki jól szeretne lakni és szereti a finom Texas ízeket, akkor csak ajánlani tudom. Örülök hogy itt is járhattam.
2015. január 4.családjával járt itt 25 A családdal átutazóban jártunk az Üvegtigrisnél és ha már akkor együnk is. Roston fogasfilét kértünk mert hogy Húsvét nagy pénteken halat szokás enni. A táj gyönyörű és ugye meg van a hely filling-je. Szép időnk volt jó levegő na meg a szereplők a falon amin jót múlattunk felidéztük a jeleneteket.
Az étel sokára de elkészült nosza lássunk neki. A fogasfilé aránylag jó ízű volt igen aztán elértünk a vastagabb részekhez és jött a meglepetés NYERS volt a halközepe. A kislányom jelezte már hogy nem jó a hal közepe valami furcsát érez. Mint minden gyerek a közepét kezdte el enni. Sajnos a gyereket leszúrtam hogy ne finnyáskodjon ha nem tetszik egye meg a szélét. Az étkezésem során én is el jutottam a vastagabb részekhez s lásd jött a meglepetés a hal nyers. Akartam jelezni a pincérnek de Húsvét révén na meg a párom sugallatára nem tettem. meg ettük a széleit fizettünk és távoztunk. Legközelebb akkor eszünk és ajánlom valakinek ha majd a Lali csinál nekünk hamburgert a Csoki meg oda hozza a sört. Sajnálom.
2015. január 4.családjával járt itt 55 Régi vendégek vagyunk és most hallottam a lehetőségről hogy véleményt írhatunk most meg is teszem. Ma újra elmentünk és Betyárfalatokat valamint Harcsapörköltet és Kijevi csirkét ettünk. Az ételek mint mindig friss és jó ízűek. Az adagok még mindig az átlagosnál nagyobbak. A kiszolgálás családias ha kell jót beszélgetünk.
Az ételkészítés gyors a tálalás kiváló egyszerű és még is elegáns a díszítés ételhez illő ehető. Nem megszokásból díszítik az ételeket. A felszolgáló hagy időt választani az étlapból ha nem talál az ember kérdés után /Ajánlhatok? / kapunk ízelítőt néhány ételkínálatból. A hal ételek specialistája de más ételek is finomak vagy is nem ettem még rosszat náluk. Az árak igen elfogadhatóak a mennyiség és ízletesség figyelembe vétele után. Próbálgatjuk a többi éttermeket is de mindig vissza térünk. Nem hiába az ételek ízletessége és mennyisége felül múlhatatlan. A mellékhelységek tiszták illatosak könnyen megközelíthető és mindig van krémszappan az adagolóban kéztörlő a tartóban.