2015. április 1.a párjával járt itt 55 Már a szoba foglalásánál kellemes meglepetés, a telefonon keresztül érezhető volt, hogy örülnek a vendégnek (ez később sem volt másképp). Párom foglalta a szobát és egy nagyon kedves recepciós hölgy vette fel a foglalást. Érkezésünkkor kedves fogadtatás, gyors, korrekt információ és útbaigazítás.
Wellness részleg teljesen rendben, sok 4*-os szállodában sincs minden esetben ilyen nagyságú és választékos kikapcsolódási lehetőség (egy dolgot sajnáltam, hogy a wellnessbe rossz idő esetén csak az éttermen keresztül lehetett eljutni). Szoba tiszta, nagynak mondható, ágy kényelmes, nagyméretű síkképernyős tévével ellátott. A szoba ajtó hangszigetelése (mivel küszöb nincs) nagyon hiányzott. Valóban a folyóson haladók és más szobák ajtóinak zárása nagyon hallható és főleg a késői órákban zavaró. Az ajtók zárása (ha elhagyta valamelyik vendég a szobáját) nagyon hangos, mivel az ajtót kívülről zárva, a kilincs nem mozgatja a zárat (hacsak nem használjuk zárásnál is a kártyát), így azt behúzva nagyon hangos, zavaró. Reggeli választékos, jónak mondom, csak az utántöltésre egy kicsit jobban kellene figyelni (virsli, rántotta, paradicsom). Összességében kellemesen pihentünk és jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek !
2014. október 2.egyedül járt itt 45 2014. szeptember végén egy éjszakát töltöttem a Hotel Aquarell-ben Cegléden. Recepciós hölgy, a bejelentkezéshez szükséges formalitás és kész is volt a bejelentkezés. Tájékoztatást,nem kértem, akkor ne is várjak (ebben is van igazság).
Ezzel alapvetően nincs is problémám, de egy kedves szó az este érkező vendégnek egy kis útbaigazítással kiegészítve a szoba gyorsabb megtalálása érdekében jó lett volna (lehet, hogy én voltam túl fáradt és ezért tartott egy kicsivel tovább a megtalálása). Parkolás ingyenes, zárt és nagy parkolóban, hibátlan. Szoba "standard" tágas, fürdőszoba nagy, tiszta. Tisztaság összességében jó. Ágy kényelme számomra jó volt, annak ellenére, hogy az első benyomásom az volt, hogy puha a matrac. Az ágynemű tisztasága is elfogadható lett volna, egy kisebb "incidenstől" eltekintve, ami elég rossz érzést okozott, miszerint a lepedőn egy pecsét volt (meglátásom szerint vérfolt lehetett, ami a mosással nem tűnt el maradéktalanul). Ezt nem értem, hogy tehették fel az ágyra, mert ezt nem észrevenni nem lehetett. Wellness részleget nem használtam, pedig a hotel lehetőséget biztosított a szállás díjában (köntös, szaunalepedő, wellnessben külön törölköző), így ezzel kapcsolatosan véleményt nem tudok mondani. Reggelit szép, nagy étteremben lehet elfogyasztani. Reggelire kínált ételeket bőségesnek és választékosnak mondanám. Ételeket pótolták (kb. 8. 30-kor reggeliztem) és az asztalokat folyamatosan leszedték a reggelivel végzett vendégek után. Személyzet fiatalos, kedves és udvarias. Az általam választott reggeli jó, finom volt. Kijelentkezéskor gyors, pontos, kimért ügyintézés (pedig reggel már egy másik recepciós hölgy volt). Igaz, hogy nem kell bizalmaskodónak lenni a vendéggel, de egy kedves mosoly, "Köszönjük, hogy minket választott! " vagy hasonló jelzés sohasem árthat az üzletnek. Összességében jó érzéssel távoztam a hotelből. Ajánlani tudom mindenkinek, érdemes ellátogatni ide (igaz egy éjszaka után nem lehet teljes a rálátásom, de sok hotelben és szállodában megfordultam már és van mihez viszonyítanom).
2014. augusztus 26., kollégákkal járt itt 25 Kupon kedvezménnyel foglaltuk a szálláshelyet. Előre bocsátanám, hogy minden tiszteletem az üzemeltetőé,nem akarom bántani, de nekünk nagy csalódás volt a szállás. Megérkezés, normális, korrekt fogadtatás. Parkolás a panzió mögött, ez nem lett volna gond, de a látvány ami látható volt, hát. . .
nem éppen volt az az érzésünk, hogy "de jó, hogy itt vagyunk". Főbejárat, beléptünk és számunkra megdöbbentő étel szag kavalkád, ami az egész "lépcsőházban", a teljes emelet szintig érezhető volt (a legfelső emeleten kaptunk szobát). Ajtók, lépcsőház a régi időket idézte, láthatott már szebb napokat is. Szoba új fenyőbútorokkal berendezve. Tisztaság: pókháló az ablakon elég masszívan, ablak sötétítő nem éppen akkor lett tisztán felrakva. Mosdó: zuhanyzó katasztrófa, vízköves, falra akasztani nem lehetett (egyik kezedben tartod és a probléma megoldva), mindenhol jött a víz, csak a zuhanyzórózsából nem, a zuhanyzórózsához vezető cső törött, nagyon "gázos" volt. Fűtés erősen kattogott egész este (másnap masszív vízhálózat csere, nem akkor kialakult hiba volt, amit foglalásnál elfelejtettek közölni). Nagyon használatos volt minden. Első nap reggel, bejárati ajtónál szennyes valamilyen nagyobb terítőben összefogva (bebatyuzva,így előkészítve a szennyes a szállításra), félig eltakarva egy használatos sötétítővel nagyon "érdekes" látványt nyújtott a főbejáratnál közvetlenül(másnapra sem változott a látvány). Étterem: elfogadható, jó. Az úr nagyon korrekt, bőséges és jó érzéssel fogyasztható étellel szolgált. Talán nagyon is nagy adaggal. Nem vagyok a két személyes tálaknak sem az elrontója, de a részemre kihozott ételeket nem tudtam maradéktalanul elfogyasztani, akkora adagok voltak. Nekünk a panzió nem nyerte el a tetszésünket és nem fogunk többet itt megszállni. Még egyszer hangsúlyoznám, hogy minden tiszteletem az üzemeltető tulajdonosé, aki tényleg benne dolgozik a vállalkozásban, de egy kis odafigyeléssel (no pókháló, no szennyes, no rossz zuhanyzó, csak tisztaság) szebb látvány is fogadhatná a vendéget egy ilyen gyönyörű természeti helyen.
2014. június 18.gyerekekkel járt itt 15 A Hotelba két kiskorú gyermekemmel érkeztem (2 és 9 éves fiaimmal). A recepciónál kedves, udvarias fogadtatás nélkül sikerült a szobát megkapnunk. A wellness részleg röviden: kedves hölgy segített a tájékozódásban, azonnal hozta és felajánlotta a két éves kisfiamnak a vízben történő játszáshoz a játékokat.
Úszómedence nagy, csak a víz hőfoka nagyon nem érte el a kiírt hőfokot. Annak ellenére, hogy folyamatosan mérték a hőfokát szerintem messze volt a kellemes hőfoktól. A jakuzzi nagynak, elfogadhatónak tartom, hőfoka megfelelő. A szoba számomra nagyon nem volt elfogadható. A padlószőnyeg csak úgy rá volt terítve a régi szőnyegre. A port érezni lehetett a levegőben, ami áradt a szőnyegből. Fürdőszoba kicsi és nagyon lehasznált volt, zuhanyzó vízköves. Az egész szoba árasztotta a régi 70 évek hangulatát és felidézte az azóta eltelt időt, ami nagyon meglátszott a szobán. Étkezés véleményem szerint kritikán aluli volt. Egyszerűen számunkra nem volt fogyasztható. Az utolsó nap reggelén le sem vittem a gyerekeket, hanem előző nap délután vásároltam be reggelre és abból készítettem a gyerekeknek reggelit. Hál'Istennek a hűtő jó volt és használható. Ami az utolsó napon ért bennünket az feltette az "i"-re a pontot. A szállást 10 óráig kellett elhagynunk, de még negyed tíz sem volt és már jött is egy új vendég és nyitotta az ajtót. Két kisgyermekem a szobába és meg a fürdőszobában "készülődtem". Nagyon kellemetlen volt. A Hotelből kijelentkezésnél - mivel nem érkezett semmilyen "Elnézést" a kellemetlenségért - rákérdeztem :" Talán 10 órától hamarabb kellett volna elhagyni a szobát ? " Erre a közönyös válasz: "Nem". "Csak jelezném, hogy negyed 10 -kor váratlanul új vendég nyitott ránk ! " Még erre sem érkezett semmilyen "Bocsánat". Csak annyi: "Tévedés történt. " Nagyon rossz és kellemetlen érzéssel jöttünk el. Remélem, hogy ezt olvassák a Hotel üzemeltetői és ha már a szálloda szobáit a szűkös keret miatt nem is tudják felújítani, de a pénzbe nem kerülő "Kedvesség"-re remélhetőleg telik majd. A Hotel a 3 és fél csillaghoz fényévekre van véleményem szerint. Sajnálom, de semmi jót nem tudok mondani a hotelről és soha többet nem fogunk megszállni ott.
2014. június 18.egyedül járt itt 55 Kellemes kőszegi panzió. Több alkalommal szálltam meg a Portré Panzióban. A személyzet udvarias, figyelmes. Minden esetben ugyanazt a szobát kaptam. A szoba tágas, kellemes, ablaka a város Fő terére néz. A szoba hangulata nagyon a régi időket idézte fel benne, a néhol nyikorgó padlózat ellenére is. Fürdőszoba nagy, tiszta.
A Hotel ingyenesen biztosítja a szállással a szgk. parkolását kb. 50 méterre a szállástól. Az árban foglalt reggeli minden esetben finom és ízletes volt. Kellemes , jó érzéssel távoztam el minden esetben a Portré Panzióból. Remélem a későbbiekben is megtartják ezt a jó minőséget és ezáltal a panzió kellemes hangulatát.
2014. március 31.a párjával járt itt 55 Több alkalommal szálltam meg az Éva Panzióban, egyedül és a párommal is. Tulajdonos hölgy kedves, mindig segítőkész. Közvetlenül a sárvári gyógyfürdővel szemben helyezkedik el (ebből adódóan adtam a szolgáltatásra is "kiválót"). Szobák, fürdőszobák tiszták, rendezettek. Zárt udvaron ingyenes parkolás.
A szobaárban a reggeli benne van. Ebédlő nagy, semmi extra,de kellemes. A reggeli választéka jó, friss pékáru, felvágott frissen szeletelve, hűtött, zárt tálalóban elhelyezve. Minden, ami egy jó ízű reggeli elfogyasztásához kell, megvan. Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszer sem csalódtam.
2014. március 31.a párjával járt itt 35 2014. március elején voltam itt a párommal. Érkezés, recepciónál kedvesség közepes, másnap már "igazi" recepciósok. Szoba,fürdőszoba tiszta,tágas. Fürdőköpeny szakadt, rongyos. Infra,-finn szauna kicsi max. 4-4 fő és utána telt ház. Úszómedence vize hideg (véleményem szerint úszáshoz is), jakuzzi kicsi.
Wellness részlegben ásványvíz, pohár OK (nem minden 4* wellnessben van! ). A hotel nagyobb vendég létszámnál kicsinek bizonyulna a wellness részleg. Takarító személyzet kedves (szobában voltunk, kopogott és érdeklődött, hogy kérünk-e takarítást). Ezért nem értem, hogy a reggeli szobaszerviz az edényeket, miért a folyóson hagyta a földön, vagy ha a kedves vendég tette oda, azt miért nem vitték el még 1 óra múlva sem. Két nap reggeli tapasztalata:, később érkeztünk (9. 20, 10-ig van reggeli), pékárut kérni kellett, és sok minden lefogyott. Ételek feltöltésére nem igazán figyeltek, asztalokat nem szedték le az előző vendégek után, egy esetben vártunk tiszta asztalra. Ételek minősége elfogadható, de többet várunk egy 4* hoteltől, választékban és minőségben egyaránt. Reggelinél az ebédlő hideg volt, kabátot vinni kellett. Véleményem szerint az ár / értékarány nem áll egyenes arányban egymással. Egyszer látni jó. . . , de nekünk semmi maradandó élmény.