2023. május 3.a párjával járt itt 15 Gondoltuk párommal lemegyünk eme híres rendezvényre idén 2023 évben. A rendezvény rendben volt. Szerettem volna megérkezésünk után egy kellemes pizzát elfogyasztani ha már a weboldalon fel van tüntetve hogy lehetséges. De ha nem lesz nyerő az étlap akkor az éttermükbe átmegyünk majd. Na sem ez sem pedig az nem jött össze.
Ugyanis a pizzéria és az étterem sem működött. A tulajdonos aki valamilyen Dr-nak mondja magát egy arrogáns [moderálva - a szerk. ]. Egyedül a kis alacsony Melinda mint szegény mindenes segített mindenben még a vita elsimításában is. Addig kedvesek az emberrel amíg nem fizetsz ki mindent. Utána le vagy ejtve. Próbáltam az állítólagos Dr-al beszélni aki mondta hogy egy éjszakát a vendégei vagyunk ha maradunk. Persze hogy így egyből tudunk maradni és nem kell menni dolgoznunk sem. Viszont közölte hogy pszichológushoz kellene mennem. FIGYELEMSENKINEK SEM AJÁNLOM EZT A HELYET. A WELNESS NEM MŰKÖDÖTT AMIT PERSZE AZ AJÁNLAT KÉRÉSEKOR NEM OSZTOTT MEG VELÜNK. EZEN FELÜL A SZEZON MESSZESÉGE MIATT CSAK REGGELIZNI LEHET. ÁTLAGON ALULI FELVÁGOTTAL AMIHEZ EGY NORMÁLIS NARANCSLÉT NEM LEHETETT INNI MERT NEM MŰKÖDÖTT AZ ADAGOLÓ. Köszönöm a lehetőséget.