2013. szeptember 16.a párjával járt itt 25 2013. szeptember. 13-án voltunk a Tandoori étteremben. Délután felhívtam őket, hogy asztalt foglaljak 2 főre. Azt mondták, hogy a konyha 23:00-ig nyitva van, ezért megkérdeztem, hogy fél 11-re mehetek-e. A válasz az volt, hogy inkább 10re menjünk, érezhetően a hangján, hogy minél előbb beakarnak zárni.
Az étel nagyon finom, de ez az árakhoz viszonyítva el is fogadható! Kintről beültünk, mivel hideg volt és szerettünk volna az emeletre ülni, amire a válasz az volt, hogy nem mert le van zárva meg, hogy koszosak az asztalok, de a lustaság érezhető volt ennél a csajnál, akivel valószínű a telefonon is beszéltem. Na de komolyan? Koszos az asztal? Takarítsd le, tegyél új asztal terítőt! Ott álltak egész este, mivel nem voltak sokan. Szóval a kiszolgálás nulla és amit kihoztak arról semmit sem mondtak. Nem ajánlom azoknak, akik szeretik a jó kiszolgálást. Ajánlom azoknak, akik egy nagyon finomat szeretnének enni.