2018. szeptember 28.a párjával járt itt 15 Közvetítő cégen keresztül vásároltam 2 honappal előre 3 éjszaka, 4 napot. A 2 honap alatt a hotel modosította a szerződést és engem senki nem tályékoztatott. A beutaló iratomon a száloda logoja melett rajta volt pontosan 3 éjszaka 4 nap reggelivel. A hotel ez helyett 2 éjszaka és 3 napot adott és ez szinte az üdülés végen derült ki.
Vagyis elküldtek bennünket. A vezető szinte elbujkált elölünk. Jeleztük azonnal a közvetítő cégnek. Ők szinte azonnal visszautaltak 1 napi árat az üdülésből. Akkor már akartak másik szobát adni kárpótlásul. De ilyen hoteltől már ingyen sem kelett a szállás. A személyzet fiatal (irányitható kis pénzért) és rendes. A tisztaság éppen megüti a 3 csillagos szintet. (pl. láttam csótányt). Az árrol nem írok hisz becsaptak. (de szerintem ehez a szinvonalhoz drága). Kényelem: az ágy oly kemény es puha kicsi párna nagy huzatban. vagyis kitörök a nyaka az embernek. Szolgáltatás. Pl. velnes csak 10-től van a reggeli uszás és szauna felejtős a gózért szolni kell hogy kapcsolják be vagyis mire bemelegszik 1-2 óra. De akor már ott sem vagy. Etkezés: Reggeli elég széles körü ehez a szinthez de Ausztriában egy párfős kis faházban bőségesebb. (kirakják az előző napi megmaradt pékárút, szalámit, sajtot stb. ) Elhelyezkedés elfogadható. (a főutra néző szobákban a 11 főut folyamatos forgalmát hajnaltól lehet kontrolálni)