2020. február 9.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavaly nyáron jártunk a szállodában családdal együtt, vagyis 2 gyermekkel. Nagyon tetszett a szálloda hangulata, a kellemes illatok, az étkezések is nagyon finomak voltak, mind a reggeli, mind pedig a vacsora nagyon bőséges volt. A wellness részleg is nagyon jó, főleg a bárral összekötött kinti medence és a benti hatalmas nagy jacuzzi, ahol kellemes menta illat terjengett.
A gyerekek is jól érezték magukat, a kislányomnak egyik este volt csillámtetoválás, aminek nagyon örült. Mindennel meg voltunk elégedve, így ha lehetőségünk lesz, visszatérünk a szállodába. Így bárkinek szívesen ajánlom!
2019. február 20.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2018 augusztusában jártunk a családommal a szállodában, 2 gyermekkel voltunk. A szoba tetszett nekünk, tágas volt, a tisztaság is megfelelő volt. A félpanziós étkezés rendkívül bőséges volt, mind a reggelinél és a vacsoránál is széles választék volt, és nagyon szépen, gusztusosan voltak az ételek tálalva.
A wellness is elég tágas, tiszta, elégedettek voltunk az ott nyújtott szolgáltatásokkal is. A gyerekek is jól érezték magukat, a fiamnak leginkább a játszószoba melletti játéklehetőségek tetszettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és valószínűleg még mi is vissza fogunk térni mihamarabb!