2021. november 20.a párjával járt itt 45 Gyönyörű környezetben elhelyezkedő szálloda. A wellness remek, 2 nagyobb beltéri medence sokféle élményelemmel. A recepción bejelentkezeskor elég sokat kellett várni, az kicsit zavaró volt. Szép kártyás fizeteshez nem volt terminál, így elkerulendo a hosszú kicsekkolast, inkább előre utaltunk a kijelentkezes előtti este, ezt viszont minden további nélkül elfogadtak.
Az ételek nekem annyira nem izlettek, de pl aki szereti a keleti konyhát, minden este találtatott valami különlegeset. A személyzet udvarias, kedves. A kávé a bárban pocsék.
2019. november 6.a párjával járt itt 25 Régóta terveztük már férjemmel, hogy elmegyünk ebbe a hotelbe. Sajnos elég csalódottak voltunk. Első este az étteremben a vacsora ideje alatt a pincér oda sem jött az asztalunkhoz. Reggelinél az asztalok, terítők koszosak voltak.
Második este jobban sikerült, akkor korábban mentünk vacsorázni és még különleges asztalt is kaptunk a főpincértől (teljesen magától, semmit sem jeleztünk nekik az előző esti csalódottságunkból). Amúgy az ételek szerintem alapvetően rendben vannak. Ami a legnagyobb csalódás, a wellness. A medencék koszosak, a mozaikok a medencében potyognak le, algásak, meghatározhatatlan dolgok úszkálnak a vízben :(
A személyzetről sincsen jó véleményünk, talán elég annyi, hogy távozáskor el sem köszöntek, pedig ennyi negatívum után sem említettünk nekik ebből semmit (ha esetleg valaki azt gondolná, hogy ez volt az udvariatlanság oka)
2019. július 26.gyerekekkel járt itt 45Kellemes hangulatú közvetlen vízparti hotel udvarias személyzettel. A kilátás remek a szobából, a reggeli finom. Negatívum, hogy a családi szoba elég kicsi illetve hogy a terasz alatt lehet dohányozni, így a dohányfüst bejut a szobákba.
A jakuzziból nézhető hatalmas tv nagyon luxi
2019. április 1.a párjával járt itt 45 Már régóta gondolkodtam rajta, hogy meg kéne szállni a Wellamarinban, most adódott rá alkalom. A szálloda elhelyezkedése remek, közvetlenül a Balaton partján van. A szoba tiszta és kényelmes, a teraszról remek a kilátás. Az étteremben remekül megoldják a két ütemben való étkeztetést, udvarias a személyzet, az ételek finomak.
A recepció személyzete nem túl kedves, nem udvariatlanok, de van hely, ahol sokkal szimpatikusabbak voltak. A szaunák szuperek, a medence viszont itt is koszos volt.
2019. február 24.a párjával járt itt 35 Régi vágyam volt eljutni a szállodába, de sajnos elég nagy csalódás volt. A fürdőszobai zuhany szörnyű állapotban van, kopott zuhanycsaptelep, penészedő zuhanytálca. A jakuzzi állapota pedig kritikán aluli, egyszerűen undorítóan mocskos volt. Tisztítás helyett azonban jól telenyomták klórral.
De, hogy beszéljünk pozitív dolgokról is: a vacsora fantasztikus és persze remek környezetben van a szálloda. De sajnos nem tartják megfelelően karban.
2018. február 27.a párjával járt itt 55 Megfordultam már életemben néhány hotelben, de az Arcanum mind közül kiemelkedik. Kiváló hotel, remek szolgáltatásokkal, rendkívül kedves, segítőkész, elkötelezett személyzettel és szuper konyhával. Jól felszerelt konditerem és remek wellnessrészleg. Csak ajánlani tudom mindenkinek, tényleg egyedülálló.
Külön köszönet a szobai gyümölcstál és bor bekészítésért, valamint a magasabb kategóriájú szobáért.
2016. január 3.barátokkal járt itt 35 A szálloda gyönyörű helyen, közvetlenül a Balaton partján fekszik. a szobából remek kilátás nyílt a tóra. A szoba kényelmes és tiszta volt, a fürdőszoba átlagos, de megfelelő. Amit negatívumként említenék a szobáról, hogy csak gyengén folyt a víz zuhanyzáskor és a TV is elég régi, korszerűtlen, rossz a képe.
Mi a Szilvesztert töltöttük a hotelben, ami számos jó élménnyel gazdagított bennünket, de sajnos azért volt negatívum is bőven. Nézzük először a pozitív dolgokat:
- mindhárom este zenés, táncos műsor. A harmadik kivételével remek szórakozás volt. a harmadik estén fellépő zenekar hölgy tagjának kifejezetten jó hangja volt, viszont nem a korosztályunknak tetsző zenét játszották. de az ott lévő idősebb korosztály kifejezetten jól érezte magát
Negatívumok:
- a személyzet úgy tűnt, egyáltalán nem volt felkészülve ekkora vendégszámra. Több alkalommal a hallban kellett étkeznünk, mert az étteremben nem volt asztal. a személyzet nem bírta a megfelelő ütemben tölteni az asztalokat, hol bögre nem volt, hol evöeszköz, hol pohár. . . . . . . - az ételválaszték elég szegényes, minden nap nagyon hasonló. különösen a reggeli. Általában csak a legolcsóbb felvágottakból és sajtokból van választék. - sajnos a fittneszterem sem hozta az elvárt szintet. Egy rettenetesen párás, levegőtlen helyiségben vannak a gépek elhelyezve, melyek jó része nem, vagy csak hibásan működik
- a recepció elviselhetetlenül lassú volt a check-out alkalmával
- a személyzetnek sok esetben fogalma sincs mi a helyzet az étteremben - rácsodálkoztak arra, mikor jeleztem nekik, hogy nincs asztal és mi a hallban kell vacsorázzunk, ahová evőeszközökre lenne szükségünk
- és ami számomra a legelképesztőbb és felháborítóbb volt: január 1-ei esti zenés mulatságra megjelent egy férfi teljesen kigombolt ingben és így táncolt a parketten. Azt gondolom ez egy ilyen helyen megengedhetetlen. A szálloda részéről pedig senki sem kérte meg, hogy öltözzön fel rendesen.