2016. április 25.egyedül járt itt 25 Párommal voltam a szállodában egy Wellness hétvégén. A szoba, amelyben laktunk, a földszinten volt, a Wellness részleg felett, így borzasztóan meleg volt éjszaka a szobában. Ablak nyitási lehetőség nem volt, csak az erkélyajtót lehetett nyitni, azonban mivel az utcai részre nyílt az ajtó így nem éreztem biztonságosnak, ha éjszaka nyitva marad.
Az ágyak matracain nem lehetett aludni, mert annyira ki voltak feküdve. (Az sem segített, hogy megfordítottam) A csomaggal együtt járt fejenként egy masszázskupon kedvezmény, azonban nem tudtuk kihasználni, mert nem tudtak időpontot adni masszázsra. A wellness részleg felújításra szorul, a falakról málik a vakolat. A konditeremben egyedül a futógépet lehetett használni. Az egyik kerékpárnak nem volt pedálja, a másiknak a digitális kijelzője nem működött. A fekve nyomó padhoz csak 2 db. 20 kg-os súlyzó volt, a többi feltehetően elvitte valaki. Az étteremben a vacsora részben hideg volt, ezt több vendég is jelezte a személyzetnek. Összességében véleményem szerint a szálloda nem felel meg egy négycsillagos besorolásnak.