2015. június 17.a párjával járt itt 15 Egy hosszú hétvégét töltöttünk a párommal Galyatetőn. A hotel étterme kiváló volt, mind az ételeket tekintve mind a kiszolgálást. Egyik nap gondoltuk,hogy átnézünk a szembe lévő Kis Hegyi Vendéglőbe (mivel igen jó véleményeket olvastunk interneten). Amikor a vendéglőbe bementünk, mélységes csalódás ért minket. . .
az asztalok koszosak voltak,rajta hagyva az előző vendégek tányérjaival. Miután kiválasztottuk az asztalt leültünk. Ott ültünk körülbelül negyed órát. . . . mire ezeket elvitték ,majd ezt megint csak 5 perc követte, hogy étlapot is kaptunk. A fiatal hölgy aki "kiszolgált" minket megkérdezte(mint minden más étteremben szokták) milyen italt kérünk? Válaszoltunk, de azt persze nem kaptuk meg csak 10 perc múlva, mivel annyian voltak, hogy nem győzték ezt ketten. A várakozás közben,csak olyanokat hallottunk,hogy " a terasz 7 már nagyon ideges" illetve vendégek jöttek be,hogy jelezték már negyed órája,hogy fizetni szeretnének,de senki nem megy oda hozzájuk. Miután megkaptuk az ételt,igen szép adagot kaptunk,de a hús nyers volt! ! ! Eközben még a konyhából hallottuk ahogy szidja a vendégeket a kedves tulaj és még egyéb kedves szavakat :)
Szó mi szó senkinek nem ajánlom.