2017. június 14.gyerekekkel járt itt 55A kiszolgálás gyors volt és kedves a feszített tempó ellenére. Az étel finom volt és nagy adag, mindezt barátságos áron. Tökéletes helyen is van, étkezés közben a sétáló utca és a főtér belátható. Bátran ajánlom bárkinek, mi meg voltunk elégedve vele családostól. Remélem megyünk még arra, akkor biztosan visszatérünk!
2017. június 14.gyerekekkel járt itt 45 Egy hétvégét töltöttünk a szállodában. A szoba egyedi volt, az ágyak kényelmesek. (kicsit kemény, éppen ezért kellemesen pihentető ágybetétek voltak az ágyakban) A fürdőszoba átlagos, a szoba design egyedi. A szobából hiányzott az ágyak melletti kis lámpa, csak egy ágynál volt, ami nem volt túl praktikus este családdal, gyerekkel lakva.
(vagy csillár, vagy semmi fény) Ezen fejleszthetnének. A szoba hangszigetelése kifogástalan, csend volt még rendezvény alatt is. Az étterem jó volt, a személyzet kimondottan előzékeny és segítőkész! Bátran ajánlom másnak is.
2016. július 28.gyerekekkel járt itt 55Gyulai tartózkodásunk alatt többször meg kellett látogatnunk a helyet, mert a fagyijaik nagyon finomak, a csoki fagyijuk pláne igazán kiemelkedő! (ritka, ahol ennyire eltalálják az étcsoki jelleget, igazi csokibomba, nekem a brownie jutott róla eszembe)
A belső tér is hangulatos, bár mi főleg az utcai asztalaiknál fogyasztottunk.
Mindenképpen ajánlott kategória. (csoki imádóknak kötelező)
2016. július 28.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem elhelyezkedése nagyon jó, kb. félúton van a sétálóutca és a fürdő között. Érdemes betérni, mert mind a környezet, mind az ételek jók, a kiszolgálás viszont kiemelkedően jó az általunk Gyulán meglátogatott többi étteremhez képest! Kiemelném a tisztaságot is: amint távoztak egy asztaltól a pincér máris takarította az asztalt tisztítószerrel!
A kiszolgálás gyors, a pincérek nagyon figyelmesek, nem érződik rajtuk az egyébként jelenlévő pörgős hajtós hangulat! A napi menü ajánlott, mert desszert is van, illetve a vizet alapként hozzák. Egy átlagos étkű embernek bőven elég a mennyiség és minőségileg is jó. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, aki nem egy puccos étterem látogatásra, hanem egy normál étkezésre keres helyet akár családostól!
2016. március 1.gyerekekkel járt itt 45 A hotelben már visszatérő vendégek vagyunk. A szállodát egy csendes, nyugis helynek ismertük meg. A szobák átlagosak, a hozzájuk tartozó fürdőszobák átlag feletti méretűek. (kisgyerekeseknek nem hátrány)
A szobákban a wifi jól működik, ami ellensúlyozza a tv készülékek méretét.
(mini méretűek)
A reggeli kínálata és minősége jó, kiváló alap a napi kirándulásokhoz, fürdőzéshez. Pozitívum, hogy a portán lehet intézni a fürdőbe belépőt, ami gyorsítja az ügyintézést a helyszínen. Ami hiányzik: az esetleges melegkonyha. Ezt ellensúlyozza, hogy pár étteremből kedvezményesen lehet ételt hozatni, vagy akár ott elfogyasztani. Ez utóbbit érdemes inkább elkövetni, mivel a szobákban (amikben mi voltunk eddig)étkezésre alkalmas asztal nincs. Összességében egy jó alap pár napos sárvári tartózkodáshoz, ha az ember nem vágyik extra szolgáltatásokra és egy nyugodt környezetben fekvő, pénztárcabarát hotelt keres.
2016. március 1.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem a központtól kicsit távolabb van, ami szerencsére érződik az árképzésen is. Többször jártunk már náluk, a kiszolgálás még közel teltház esetén is gyors volt! Az ételekről csak jót tudok írni, mind az adagok nagysága, mind az étel minősége remek! Szerintem kihagyhatatlan, ha valaki Sárváron pihen!
Mi minden alkalommal betérünk, ha a városban pihenünk, sorra kipróbálgatva a szimpatikus fogásokat az étlapról. Eddig nem okoztak csalódást, bátran ajánlom mindenkinek!
2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55 Átutazóban álltunk meg ebédelni. Egy kis hangulatos, boxokkal felépített belterű étterem, egyeben egy komoly kínálatot felvonultató cukrászdával. A fagyi és süti kínálat átlagon felüli. Tényleg a bőség zavara volt, alig tudtunk dűlőre jutni, mit is együnk. Az étterem rész is jó volt.
Tetszett, hogy van többféle napi menü, ami nem valami alap "nesze semmi, fogd meg jól" típus, hanem igazán finom és normális adag volt. Az árak is barátságosak voltak. A kiszolgálás is gyors és előzékeny volt, nem tudnék negatívumot felhozni a hellyel kapcsolatban.
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 45 4 éjszakára szálltunk meg félpanziós ellátással. Nyugodt helyen van, nem túl messze a fürdőtől. (gyalog is vállalható távolságra)
A szoba átlagos, hiányosság nem volt egy alkalommal sem. (többször voltunk már náluk, mindig másik szobában)
Az apartmanok főzősarka praktikus, edényekkel is jól felszerelt, ami gyermekkel nyaraláskor jól jöhet.
Az étkezés saját étteremben, különálló épületben történik, de ez nem gond, mivel közvetlen az apartman mellett található.
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 45 A gasztronómia: az étterem kialakítása igen hangulatos, csak ajánlani tudom! A reggeli svédasztalos, bőséges kínálattal. (félpanziós ellátással voltunk ott)
Az ebéd bőséges volt, és nagyon nagyon finom. Az adagokra sem lehet panasz, még félpanziós ellátás esetén sem.
A tájjellegű ételeik kimondottan tetszettek, nem csak a szokásos sablonos éttermi ételek voltak, ami nagyon pozitív!
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 35 A panzió egy gyönyörű völgyben van, erdős környezetben. Az épület átlagos, amolyan vadászház jellegű, nekünk tetszett. A vizesblokkra ráférne lassan egy felújítás, szállodához képest már kezd lelakott lenni, de nem vészes. Tartozik hozzá külső úszómedence, ami gyerekeknek is jó, de folyton mélyülő, így oda kell figyelni rájuk.
A panzióhoz tartozik egy horgásztó, amihez saját úton le lehet sétálni. (nincs közel) Az sétaút mentén vaddisznók vannak elkerítve, a gyerekeknek nagy élmény őket természetes környezetben látni. (tiszta állatpark, minden nap ki kellett mennünk oda. . . )
A gasztronómia: a reggeli teljesen rendben volt. A szállást reggelivel kértük, de párszor ebédeltünk is náluk. A mennyiség és minőség teljesen rendben volt, bár nem a legolcsóbb étterem. Mindent összevetve jól éreztük magunkat, szerintem megyünk még feléjük, mert a környezet csodálatos!