2015. április 27.gyerekekkel járt itt 55 2015. március végén jártunk itt 3 gyerkőccel. Egész napot töltöttünk a fürdő részlegen és ebédeltünk az étteremben. Már a recepciónál kedvesen fogadtak, mivel öten voltunk, külön szobát kaptunk az átöltözéshez, ez nagyon kedves gesztus volt a szállodától! Az étteremben a személyzet figyelmes, kedves és segítőkész volt.
Az ételek ízletesek voltak, a gyerekek is találtak számukra megfelelőt. Mindenhol kedvesen fogadtak, csak ajánlani tudom mindenkinek! ! ! Fenyvesi Erika
2013. július 24.gyerekekkel járt itt 25 A recepción a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt! Az étteremben a felszolgálóról ez már nem mondható el. Az ételek reggelente mindig ugyanazok, gyümölcs nincs, a reggelihez gyümölcslé szintén nem járt. Én úgy gondolom egy 4 csillagos hotelben ez elvárható lett volna! A vacsora szintén vicces adagokra sikeredett.
A szálloda medencéje csapvíz hideg, a jakuzzi max 2fős. A szobával és a berendezéssel meg voltam elégedve, bár éjjelente állandó búgás hallatszott, ezt nem sikerült kideríteni mi okozza? ! Összességében a hotelről annyit mondanék szerintem nem érdemel 4 csillagot.