2024. június 6.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tisztelt betérő vendég! A Halászcsárdába évente 2 alkalommal térünk be, így nem vagyok törzsvásárló! Álltalában halászlé és egy főételt fogyasztunk el, szűk 4 fős családdal. Az idő rövidsége miatt a megszokott nagyon jó íz miatt elvitelre halászlét kértünk csak.
Majd fél óra múlva kaptuk meg a hideg halászlevet, és mindössze 1 db kis hal volt csak a lében ezt már csak itthol tudatosult bennünk. Úgy hogy elvitelre nem javaslom az éttermet. Amúgy mindíg kifogástalan az ételek amiket eddíg fogyasztottunk. Így számunkra jó tanuló pénz volt. Csak fogyasztunk önöknél legközelebb!
2013. december 26.barátokkal járt itt 55Baráti házaspárral nagyon csodálatos napokat töltöttünk a szállodába. A wellnes és a szállodai szolgáltatás kiváló. Az arborétum és a szálloda elhelyezkedése csodálatos. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Mindenkinek tudom ajánlani aki kikapcsolódni szeretne ebben a rohanó világban.
2013. április 22.a párjával járt itt 45 Februárban töltöttünk el 4 éjszakát a szállodában. Már jártunk itt és ezért is választottuk ismét a szállodát. A szoba modern és tiszta. Minden igényt kielégítő. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szálloda fürdő részlege nagyon jó és minden van amire szükség van. Fiatalok és idősek is igénybe vehetik.
A vendégek összetétel az idősebb korosztályt teszi ki. Az étteremben kedvesek, segítő készek. Az ételek összetétele jó, de a magyaros ízeket hiányoltuk. Összességében aki gyógyulni és pihenni szeretne annak ajánlom. Mi biztosan igénybe vesszük a későbbiekben.