2017. október 18.gyerekekkel járt itt 15 Csak nagyon egyszerű és nagyon igénytelen embereknek lehet elfogadható a személyzet hozzáállása, a "wellness részleg" adottságai , a lehúzásos sorozata (kezdve parkolóval. . . ), a szoba kialakítás. . . Az „all inclusive italfogyasztás” 5 féle ihatatlan gépi szörp , víz, 4 féle kannás bor, zódavíz és valami ihatatlan , kávénak nevezett lé.
Rendes kávét csak külön pénzért ihatsz. . . Biztos lehetsz benne , hogy aki jókat ír, NEM MOND IGAZAT .
2016. július 4.családjával járt itt 15 Az ajánlat : „3nap/2éjszaka, 2főre, félpanzióval, all inclusive italfogyasztással, wellness használattal és 8. 000Ft értékű wellness kuponnal! 64% kedvezménnyel. „ . A kupon árát a 27900. -Ft –ot előre átutaltam. Érkezésünkkor egyből fizettettek további 14600. -Ft –ot regisztráció (1800.
-Ft) , szezon felár , pénteki felár , parkolás díja 1300. -Ft / éj (a parkoló se nem őrzött , se nem fedett , még árnyék sincs rajta) , IFA jogcímen. Ilyennel eddig még nem találkoztam. A szolgáltatás : A wellness 1 beltéri úszómedencéből egy jakuzziból és egy szaunából áll. Az úszómedence olyan keskeny, hogy egyszerre csak egy ember úszhat benne. 19 óra utáni használata további díj megfizetése ellenében lehetséges. Az „all inclusive italfogyasztás” 5 féle ihatatlan gépi szörp , víz, 4 féle kannás bor (a tulaj ottlétünkkor hozta marmonkannákban), szódavíz és valami ihatatlan , kávénak nevezett lé. Ezek közül a víz és a szódavíz volt a legjobb, amiből 20 óráig annyit ihattál amennyit csak akartál. 20 óra után azért is fizetni kellett. Rendes kávé természetesen volt, plusz pénzért. Ételek: Az étkezőben, hogy ne legyen elviselhetetlen a meleg, folyamatosan nyitva vannak ablakok szúnyogháló nélkül. Légycsapda nincs. A svédasztalra kitett ételeket másszák a legyek. Így aztán az ember jóízűen csak a lefedett ételekből evett. A reggelik többé-kevésbé rendben voltak a 250Ft –os virslit leszámítva , valamint azt , hogy ilyen helyeken megszokott a rendes juice amit hiányoltam. Vacsorák : nem voltak rosszak, de a 4 féle főétel nem igazán választék. Igazából mindenben a spórolás jön le : jakuzzit egyszer láttam bekapcsolva. Az udvari medencében a vízzuhatagot egyszer sem. A szobában a Wi-fi nem működött , tv akkora volt mint egy számítógép monitor , kizárólag az ingyenesen fogható mindig TV műsor választékkal. A szobában nincs egy fotel, hogy kényelmesen leülne az ember. 2 karfa nélküli szék , meg az ágy. Egyetlen pozitívumot tudok elfogadni, a viszonylagos tisztaságot, meg hogy nem túl régi az épület. Összességében : ide soha nem fogok visszamenni . Ezért a szolgáltatásért ez irreálisan magas ár, tehát NEM ÉRTE MEG AZ ÁRÁT !