2013. december 6.a párjával járt itt 15 Régi barátunk többször mondta, hogy régen ez milyen jó hely volt, egyszer ki kéne újra próbálni, így aztán most, hogy arra jártam be is ültünk a barátnőmmel. A helységbe lépve megcsapott a nem túl kellemes emlékeket idéző vendéglátós sütés szag. Akkor még nem tudtam, hogy pont az ilyesmivel lesz a baj.
Barátnőm heves halfehérje allergiától szenved, a legkisebb elfogyasztott mennyiség is panaszokat okoz nála. Grillezett ételeket fogyasztottunk, hamar az asztalra is került - és ugyan nem volt ehetetlen, de semmi világra szóló. Barátnőm már hazafelé menet rosszullétre panaszkodott. Hamar rettenetes állapotba került, az ügyeleten végződött az este, hogy a beduzzadt nyelőcsövét kezeljék. Nem tudom biztosan, de alig tartom elképzelhetőnek, hogy úgy lehessen ételt készíteni, pláne egy ilyen nívósnak kikiáltott helyen, hogy kétféle húst ugyanott, a két fogás készítése között le nem tisztított felületen sütnek. Egy darabig biztos nem megyünk ezek után semmilyen étterembe.