2014. október 24., kollégákkal járt itt 25 Az étterem ár-érték arányában sem a mennyiség sem a minőség nem reális,
köszönő viszonyban sincsenek egymással! ! Az elmúlt napokban voltunk az étteremben egy nagyobb társasággal,mi most voltunk először de utoljára is! ! ! A levest kis csészében kaptuk langyosan,hát nem volt valami laktató,bizakodva vártunk a főételekre ami szintén hagy kívánni valót maga után!
! A libacomb méreten aluli volt a lila káposzta savanyú,ehetetlen a brassóiban a húst nem lehetett elvágni a libamáj pedig olyan kevés volt,hogy egy gyereknek is kevés lett volna,nem egy felnőttnek! ! A folyó borként árult nedű 700 ft/dl,mi 4 dl fogyasztottunk veri egy jó üveg bor árát! A számlában szerepel a szerviz díj is ami sehol nincs feltüntetve és a pincér sem közli,hogy a számla már tartalmazza és simán elfogadja a laikus vendég borravalóját,így már 20% megy a zsebbe! ! Csalódtunk az étteremben! !