2018. szeptember 14.a párjával járt itt 45 Az elhelyezkedés nem teljes mértékben nyerte el a tetszésünket a közeli forgalmas út miatt. (Csukott terasznál nem érzékelhető a forgalom) Az ételek átlagosak, helyi specialitásokat nélkülöz. A szoba kényelmes, tisztának mondható, de mi egy gyógyszeres fiolát találtunk az ágy alatt mikor összetoltuk őket.
A szabadidős lehetőségek nagyon jók, de a szauna környékéről hiányoltunk legalább egy ásványvíz adagolót. Személyzet nagyon barátságos, mindent a vendégért érvényesült. Kovács Zoltán
Thermal Hotel Visegrád válasza
Kedves Zoltán! Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk szállodánkban szerzett észrevételeit. Igyekszünk nagy figyelmet fordítani Vendégeink véleményére, és célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk, amivel kellemessé tehetjük szállodánkban való tartózkodásukat.
Tájékoztatom, hogy felhívtam szobaasszony Kolléganőim figyelmét a körültekintőbb munkavégzés fontosságára. Bízunk benne, hogy a fentiek ellenére jövőben ismét szállodánk vendégeként üdvözölhetjük Önt! Üdvözlettel: Paczné Nagy Zsófia Guest relations manager
2018. szeptember 24., , Thermal Hotel Visegrád