2024. január 20.egyedül járt itt 55A jól ismert kijevi csirkét "ruszki pipi" néven árulja a bolt. Pont olyan volt, amilyennek vártam. Finom volt és bőséges. Este negyed tízkor, nem sokkal a záróra előtt estem be a boltba, de még nagy forgalma volt. Kellemes meglepetés ilyen késő este. A helyi étkező világos és tiszta. Különleges üdítő italaikat legközelebbmeg fogom kóstolni.
2019. november 24.gyerekekkel járt itt 55Az étterem a hipemodern repülős múzeum épületében van. A pultnál csak választani kell, mert az ételt kihozzák asztalokhoz. A választék gyorséttermi, de széles. A hely szelleméhez illően az étlap csoportosítása és az étel megnevezése repülést idéző szavakkal történik. Az adagok bőségesek. Ne itt válasszatok édességet, mert egy köpésre van a M. Cukrászda!
2019. október 10.egyedül járt itt 45 Az indiai és pakisztáni konyha jellegzetes ételei vegetáriánusak és különlegesen fűszerezettek. Húsimádók ehetnek bárányt és csirkét is. Már másodszor ettem itt húsmentes kaját, hiszen az itt a különleges. Az étterem először kihaltnak tűnik, mert a legtöbb vendég zacskóban viszi el az ebédét.
A személyzet az ilyen, az oldalablakon bekukucskáló vendégekkel van elfoglalva.
2019. október 8.egyedül járt itt 55Egyszer már voltam busójáráson. Fáztam. Hömpölygött a tömeg. Itt a Busó Házban egy kedves hölgy végigvezetett, pedig csak egyedüli látogató voltam. Sokat megtudtam az álarcokat faragó dinasztiákról, az álarcok anyagáról, az ördögszekérről, a különlegesen díszített harisnyáról, a szép nem busóiról. Érdekesek a megvásárolható és az ingyenes kiadványok is.
2019. október 8.egyedül járt itt 35 A komp közelében levő modern étterem belső terme tágas és levegős. A választék kicsi, egy szállodához nem méltó. Az ételek bőségesek, ötletesek és ízletesek. BORS-ALLERGIÁSOK VIGYÁZZATOK! ! ! A kislábosban tálalt csirkeraguleves iszonyúan borsos volt.
A lecsósnak titulált tarja érdekes összeállítás volt: lecsó nyema, vastag szelet tarja, rengeteg kovászos uborka, úttörőgombócba kevert paprika foszlányok. (Ha valaki nem tudná, úttörőgombócnak a szabályos gömb alakú gépi tarhonyát nevezik. )
A kiszolgálás lehetne fürgébb.
2019. július 25.gyerekekkel járt itt 55 A baba- és játékgyűjteményben aprólékosan kidolgozott jelenetek vannak szobákról, konyhákról, üzletekről, betegszobákról. A bútorok, az asztalon levő ételek, az edények is korabeliek. Még az éjjeliedény sem hiányzik a betegszobából. A tűzhely alatt szárad a tűzifa. Nemcsak babák, hanem társasjátékok, kirakók is vannak a gyűjteményben.
A babának is van játékbabája, kutyája, macskája. Réber László grafikusművész felnőtt- és gyermekkönyveket egyaránt illusztrált. A könyvek, a mesehősök kalapja is a kiállítás része. Az Egyperces novellákhoz tartozó rajzokat megnyomva meghallgathatjuk őket.
2018. szeptember 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hat éjszakát töltöttünk egy kétágyas apartmanban. A szoba háló része tágas, a konyhaként szolgáló sarkok szűkek. Jó időben ki lehet ülni a minden oldalról védett kertbe. Közel van egy nagyon jól felszerelt közért, és a kiváló étterem. Maga a városközpont sincs nagyon távol. Busszal és gyalog is be lehet menni. A szomszédban található a végardói termálfürdő.
2018. szeptember 14.a párjával járt itt 45Az étterem a Bodrog túlpartján található, éppen a várral szemben.
Kellemes légkondicionálás fogadott. Nagyon finom volt az Újházy tyúkleves (az étlapon más néven szerepel). Olyan egyszerű ételt is tartanak, mint a tócsni (lapcsánka néven), tejföllel, lila hagymával tálalva. A filézett rántott csirkemell bőséges volt. Érdekes volt rajta a szőlő- és ananász-díszítés.
Hat napig voltunk egy közeli apartmanban, és ide jártunk ebédelni.
Minden fogás ízletes, mutatós volt. Így a rántott szelet, a rántott libamáj, a sárospataki húsleves, a sajtkrémleves, a babgulyás, a halászlé, az áfonyás szűzérmék, a különféle palacsinták is. A kiszolgálás gyors és pontos volt. Aki kint szeret étkezni, teraszt is talál. Az étterem néhány saroknyira helyezkedik el a városközponttól.
2018. július 31.a párjával járt itt 55 Hétfőtől péntekig lehet választani a menü étlapról. Több választás van. Minden leves és főétel, valamint desszert is kifogástalan - mennyiség, minőség szempontjából. Szombaton és vasárnap csak az állandó étlapról lehet rendelni. A rajta szereplő ételek is ízletesek, közepes árúak és bőségesek.
Az étteremnek több belső helyisége és terasza is van. Nem zsúfolt, pedig gyermek és ifjúsági sportolókat is fogadnak csoportosan.