Egy igazán jó hely -
Boszorkánykonyha Hévíz
2013. május 22.a párjával járt itt 55Örömmel tapasztaltam 2012 őszén, hogy a Boszorkánykonyha most is éppen olyan remek hely, mint pár éve volt. Hangulatos kialakítás, udvarias személyzet, óriási adagok és remek ételek! Nem utolsósorban a tálalás is művészi igénnyel kivitelezett.A fokhagymakrémlevesük a legjobb, amit valaha ettem, tanítani kellene.
2013. május 16.a párjával járt itt 55Többször ettünk már a Magdalena Merlóban, és sosem tudtunk mibe belekötni. :) Van miből választani, mindent remekül készítenek el (tél közepén sem mirelit zöldség volt a levesben!), és a kiszolgálás is udvarias. Az sem utolsó szempont, hogy nagyon jó helyen van, bárhonnan könnyen megközelíthető.
Remek szoba, pocsék étel -
Rózsa Panzió Mezőkövesd
2013. május 15.a párjával járt itt 55 A Rózsa panzióban eddig 2 alkalommal szálltunk meg. Először a Zsóry fürdőbe mentünk, amihez ez a legközelebbi szállás, (konkrétan csak az úton kell átmenni hozzá), másodízben pedig egy esküvőn vettünk ott részt. Mindkétszer kifogástalan, minden igényt kielégítő szobát kaptunk, szépséges fürdővel.
A berendezés mutatós, célszerű és mindenre kiterjedő: nem csak szobainasunk volt, hanem még elektromos szúnyogriasztó is - a szállás tehát csillagos ötös. Azonban ez az étkezésről sajnos nem mondható el. Egyáltalán nem jöttünk rá, miért van a helynek jó híre étteremként. A reggeli kifejezetten gyenge volt mindkétszer, egyedül a péksütemények ütötték meg a mércét. Mindent összevetve nagyon jó kis hely, de nagy zabálásokra ott nem kell számítani.
Rózsa Panzió válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon sajnálom, hogy csak ma jutottam hozzá az Ön erősen negatív éttermi minősítéséhez! Kellemetlenül érzem magam, hogy korábban nem tudtam orvosolni a problémát. Kérem legyen szíves vegye fel a kapcsolatot Panziónkkal és privát címére írok Önnek. Üdvözlettel: Nyulászi Ágnes tulajdonos-üzletvezető
2013. október 16., Rózsa Panzió, üzletvezető