2016. november 16. járt itt 55 A szállodában párommal egy hosszú hétvégét (2éj-3nap) töltöttünk félpanziós ellátással. Az étterem kiváló volt,az ételek változatosak és nagyon finomak,bőséges volt a választék. Külön kiemelném a mindig friss és még meleg kenyeret,pékárut a reggelinél. A személyzet nagyon kedves,segítőkész,maximálisan meg voltunk velük elégedve.
A szobánk megfelelő volt,szép tágas,egyedül a zuhanynál a víz elfolyása nem volt teljesen megoldva,mert nyitott ajtónál akár az előszobába is kifojt. Esetleg felmosót tehetnének ilyen esetben a szobába. A wellness részleg is nagyon tetszett, a medencék, csúszdák, sodrófolyosó, szaunarészleg biztosította a pihenést, mókát és teljes felfrissülést. Esetleg annyit tudnánk tanácsolni,hogy ha a szaunákat nyitás előtt 20-30 perccel hamarabb bekapcsolják akkor már nyitásra felmelegszenek és lehet rögtön használni. Illetve az nagyon hasznos lenne ha vagy a szállodában vagy a fürdőben lenne lehetőség újságvásárlásra. Összességében fiataloknak,idősebbeknek és gyermekkel érkezőknek is ajánljuk a szállodát! :)