2022. június 25.a párjával járt itt 15 Június 10-11. én voltunk,sajnos! A foglalásnál nem tájékoztattak,hogy mivel kuponos foglalás,így a 3 csillagos szárnyban leszünk elhelyezve. Csak ott derült ki. A szobában nem volt hűtő,ami a melegben nagyon hiányzott,deaztán a tájékoztatón olvastuk,hogy a 3 csillagoshoz nem jár.
:(( A fürdőben nem működött az elszívó,kellemetlen csatorna szag volt:((
Első nap,párom rendelt 1 korsó sört a welnes részlegbe. Műanyag pohárban ,ami 3dc volt,hozott a pincér,kb 2,5dcl-ert. biztosan kilötyögött az útvesztőben:(((,ami a welneshez vezetett:((. Másnap reggelinél elvettem 1 szelet kalácsot,ami mint kiderült,legalább 2-3 napos volt. De a biztosétékot az verte ki,hogy a 3. falatnál,penész nézett szembe velem:((((((. Szóltam az ott kiszolgáló hölgynek,aki mondta,hogy óóó,és elvette a kezemből. Se bocsánat,se elnézést nem hangzott el. Utánna kitette a friss kalácsot. :(((
Sok szállodában voltunk már,de ilyen rossz szájízzel még sehonnan nem távotuk! Soha többet ide vissza! ! ! Soha nem ajánljuk senkinek! ! ! ! ! ! :(((((((