2020. szeptember 8.családjával járt itt 55Finom volt az étel, ízlésesen tálalva, figyelmes,mosolygós, kedves személyzet, gyors kiszolgálás. Az egyedüli negatívum a megengedett dohányzás, még akkor is, ha kerthelyiségről van szó. Nem túl jó dolog úgy enni, hogy közben a szomszéd asztaloktól az arcunkba fújják a füstöt. Ezen kívül perfect minden..
2020. május 25.családjával járt itt 15 A jeli arborétumból hazafelé menet tértünk be anyukámmal, ebédelni. Ha épp nem vírushelyzet van, sosem választottam volna ezt a helyet, de úgy voltam vele, hogy ha van kerthelyisége, akkor próbáljuk meg, hiszen sok vendéglátó még ki sem nyitott. Odaérkezésünkkor megkérdeztem a pincért,(aki ugyan hordott maszkot, de ez az orrát egyáltalán nem takarta, a száját is csak félig.
) hogy SZÉP kártyát elfogadnak-e, mert szerettem volna arról költeni elsősorban. Mondta, hogy nem mindegyiket(? ? ? ), de a K&H-t igen. Két személyes tálat rendeltünk. Többek között csirkemáj volt rajta, az egyik belül teljesen nyers volt. Véres. Mikor ezt így a végén szóvá tettem, nem érezte szükségét, hogy bármiképpen is kifejezze a sajnálkozását. Fizettem volna a K&H kártyával, de kiderült, hogy mégsem működik ez a fajta sem. . Nem értette, hiszen ma már szerinte fizettek SZÉP kártyával. . Végül bankkártyával fizettem, de bosszantott, hogy erre sem volt semmi normális reakció, csak hogy "naa, ez működik". A másikkal sem volt semmi baj! Egyszóval, soha többet ezt a helyet! !
2017. május 7., üzleti partnerrel járt itt 15 Egy hete külföldi üzleti partnereink válaszották szállásul a hotelt, és hívtak bennünket, hogy vacsorázzunk együtt a szálloda éttermében. Korábban már kérdezték erről a lehetőségről a személyzetet, ők azt válaszolták, hogy van mód arra, hogy nem a hotel vendégeiként ott vacsorázzunk.
Odaérkezve svédasztalról választhattunk, a következő kínálatból: gyümölcsleves; főtt marhahús szeletelve, erre rakhattunk lecsós vagy gombás öntetet; rakott karfiol (ezekhez háromféle köret: rizs, sült krumpli és tócsi, amit a pincér nemes egyszerűséggel gnocchi-nak titulált, mikor megkérdeztük tőle,hogy milyen fogások vannak kitéve, ugyanis az ételek neve volt kirakva)+ 3 féle süti. A vacsora elején még megkérdezték, szeretnénk-e inni valamit, de úgy gondolhatták, hogy ezt be tudjuk osztani egész estére, mert a későbbiekben mér nem firtatták ebbéli igényeinket. Megértem, hogy viszonylag csekély előszezoni forgalomnál nem akartak a gigaválasztékkal pazarolni, de ez szánalmas volt! ! ! Mondjuk más szállodák már az ajánlatukban is azt írják, hogy forgalomtól függően svédasztalos vagy menüválasztásos vacsorára van lehetőség! A korrektség azt kívánja, hogy a szobákról, wellnessről ne írjak, mert bár hallottam partnereink véleményét,de az nem a saját tapasztalatom volna. . ! Elképzelésem sincs, hogy ez a szálloda hogy kaphatott 4 csillagot! !
2015. május 18.családjával járt itt 55 Nagyon kényelmes, kellemes hely. Kulcsot kaptunk mindenhová (kapu, bajárat. . ) így nem függtünk senkitől. Testvéremmel töltöttünk ott két éjszakát, és az egyik apartmant kaptuk, így tényleg nagyon kényelmes volt: konyha, nappali, háló, fürdő. . Modern bútorokkal felszerelt,hatalmas erkéllyel (bár az erkély gyalorlatilag élvezhetetlen a nagy forgalom okozta zaj miatt).
csak azt mondhatom, pozitívan befolyásolta a szentendrei hétvégéről magunkkal hozott élményeket. :) Bátran ajánlom mindenkinek.
2014. november 18., üzleti partnerrel járt itt 45Két napot töltöttünk a szállodában,a szobák kényelmesek,tiszták, de a bútorokon látszik, hogy némelyik az előző rendszerből maradt. A személyzet kedves, segítőkész, mondjuk a reggelinél kicsit fura volt, hogy a tányérokat állandóan szedték össze, szerintem ez néha már zavaró volt. Összhatásában azonban kellemes volt az itt töltött idő. .
2014. augusztus 16.a párjával járt itt 55Évente egyszer megyünk Szentgotthárdra, de mindig ebben az étteremben ebédelünk. Figyelmes a személyzet, gyorsan hozzák a fogásokat, amik szemet gyönyörködtetőek,nagy adagok, és nem utolsó sorban ízletesek. A hely kialakítása is nagyon kellemes, hangulatos. Jó szívvel ajánlom mindenkinek. :)
2014. március 8.családjával járt itt 55 Február végén családdal (párom, húgom, anyukánk)töltöttünk 3 napot a szállodában. A szobák kényelmesek voltak, egymás mellettiek,egy átjáró ajtóval a kettő között, nagyban megkönnyítve a családi együttlétet. Az éttermi kínálat bőséges volt, első nap vacsoránál derült ki, hogy nem adtuk le előre, hogy vegetáriánus menüt is kérünk, de percek alatt megoldották és hozták.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt mindenben. Édesanyánk 70. születésnapját ünnepeltük itt, akinek meglepetés volt ez az utazás. Vittünk egy tortát, amire rögtön felajánlották, hogy estig berakják a konyha hűtőjébe. Majd vacsora után az egyik pincér kihozta az asztalunkhoz, szólt a "happay birtday", szóval tényleg emlékezetes szülinapot sikerült varázsolni. :)
Egyetlen negatívumként említeném, hogy látnivaló gyakorlatilag semmi nincs Ráckevén, a Duna partot kivéve. . . Összességében elmondhatom, hogy jól éreztük itt magunkat, és jó szívvel ajánlom másoknak is.
2013. november 18., üzleti partnerrel járt itt 45 Csodálatos helyen fekszik a szálloda, és ez évszaktól függetlenül kijelenthető. Kényelmesek, tiszták a szobák, jól megoldott a szállodán belüli közlekedés: nem kell kimenni ahhoz, hogy egyik épületből a másikba átjussunk. A személyzet kedves,udvarias.
Az éttermi választék átlagos, volt olyan étel, ami kissé túl volt sütve, vagy az étkezés utáni kávérendelés kicsivel több időt vett igénybe, mint az indokolt lett volna. . Ezektől az apróságoktól eltekintve bátran ajánlom mindenkinek a hotelt, mert szép helyen van, sok kirándulási lehetőséggel, jó levegővel, pihentető welnessel. .
2013. október 10.a párjával járt itt 55 Szintén a legkisebb szobában laktunk, de a "szállás" kifejezésnek maximálisan megfelelt: tiszta, kényelmes,egyszerű de igényes bútorokkal és kiegészítőkkel felszerelve, igazodva az épület sajátos hangulatához. Csendes környéken, óvárosra néző ablakkal,vendégszerető házigazdával.
Szívesen ajánlom bárkinek, aki a családias hangulatú szálláshelyet preferálja. . :)