2022. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 55 Mivel a neten kevés info elérhető az étteremről, ezért kicsit izgultam, hogy mennyire felel majd meg az elvárásainknak. Teljesen alaptalan volt a félelmem. Rendkívül családias, közvetlen a hangulat, az ételek ízletessége maximális, az árak messze elmaradnak a felkapott balatoni éttermek árszínvonalától.
Isteni volt a babgulyás, szaftos volt a rántotthús, óriásiak az adagok. Nekünk ez az ebéd, a hangulat, a pincér stb. . . többet adott, mint akármelyik gourmet étterem ahol eddig jártunk.
2017. április 9.családjával járt itt 55 Igényes berendezés, rendkívül készséges, barátságos és profi személyzet fogadott minket az étteremben 2017. márciusában. A hagyományos magyaros ételek mellett modern, "újragondolt" ételek is megtalálhatók az étlapon, megfizethető kategóriában. A kiszolgálás gyors volt, az adagok korrektek.
Máskor is vissza fogunk térni, mert minden tekintetben csak pozitív élményekkel gazdagodtunk.
2016. február 6.a párjával járt itt 55 Már az első benyomás is nagyon szimpatikus volt, a pincérek rendkívül rugalmasan álltak a kéréseinkhez. Mindenképp ajánlatos asztalt foglalni ha hétvégén szeretnénk itt enni, amikor mi mentünk nem volt egy üres asztal sem, így több társaságot nem tudtak leültetni. Ez is jelzi azt, hogy mennyire népszerű a hely, amit az ízletes, óriási adag ételeknek köszönhetnek.
Kihagyhatatlan a házi limonádéjuk is. A pincérek a nagy leterheltség ellenére is gyorsan a rendelkezésünkre álltak, kedvesek voltak.
2015. augusztus 15.a párjával járt itt 55Az ezen az oldalon található ajánlások alapján választottuk a helyet, nem csalódtunk egyáltalán, a legfinomabb ételeket itt ettük a nyaralás alatt. Gyors és rugalmas a kiszolgálás, nagy adagok, friss alapanyagok, ízléses tálalás jellemzi a helyet. Bár az átlagosnál valamivel drágábbak az ételek, de megéri a ráfordítást. Ha ismét a környéken járunk, csak ide fogunk jönni.
2015. augusztus 15.a párjával járt itt 15Betértünkkor reméltük, hogy mediterrán ízekben lesz részünk a hely neve alapján, ehelyett a kapott tortellini ízetlenebb volt a boltban kapható "instant" verziónál, a marhahús helyett sertést tálaltak, a sültkrumpli úszott az olajban, a sasliknak csúfolt étel egy nyársra húzott száraz csirkehús volt mindenféle zöldség nélkül.
A kerthelyiség ápolatlan, az asztalterítő ki van égetve stb. Ebbe most sajnos belefutottunk, el is rontotta a nyaralás utolsó estéjét. Bár viszonylag olcsó, de a feltálalt ételek nem érik meg az árukat, nem tudom ajánlani a helyet.
2015. július 1.a párjával járt itt 55 Amikor megérkeztünk az étteremhez kicsit megijedtünk, mert rajtunk kívül senki nem volt a több hektáros területen. Mikor a recepción megtudtuk, hogy jelenleg is üzemel az étterem, végigmentünk azon a régi parasztházon, ahol az étterem működik. Csodálatos látvány fogadott minket, mely visszaidézi a paraszti kultúra hangulatát.
A választék széleskörű, óriásiak az adagok, ízletesek és FRISSEK az ételek, a pincér kedves és gyors. Az árak nagyon korrektek, olcsónak mondhatóak az ételek. Visszatérünk!
2015. július 1.a párjával járt itt 55 Kőszegi tartózkodásunk alatt 2X is megfordultunk az étteremben, mert az ételek rendkívül ízletesek, életem egyik legjobb pizzáját ettem itt - vékony tészta, minőségi alapanyagok a feltéteknél. Nagyon nagy a választék, a desszertek is isteniek. A kiszolgálás gyors, udvarias. A hely ízlésesen berendezett, nagyon hangulatos a hátsó udvar.
Az elhelyezkedés is ideális. Az árak átlagosnak mondhatók, az ár-érték arány tökéletes.
2015. július 1.a párjával járt itt 45 A személyzet nagyon kedves és segítőkész, mosolygós, a környéken igénybe vehető kedvezményekről azonnal tájékoztatott minket. A szoba tiszta, az ágy kényelmes és hatalmas, az ágyneműnek napok után is friss, kellemes illata van - imádtam. A szálloda nagyon jó helyen van, de nyáron gondot jelenthet az, ha nyitott ablaknál akarnak aludni az utca/tér zaja beszűrődhet.
Ez most nem okozott gondot, viszont a szoba előtti körfolyosón beszélgető vendégek zaja behallatszott. Szimpatikus, hogy az árban alapból benne van a reggeli ára, aminek választéka viszont mindhárom napon ugyanaz volt, nem voltak új fogások. Viszont a választék viszonylag széles, mindenki találhat magának a fogára valót. Mivel a környék rengeteg látnivalót tartogat, ezért az ott töltött 3 éjszaka alatt a szálloda szolgáltatásait (pl. : wellness részleg) nem tudtuk igénybe venni. Visszatérünk. :)
2015. április 25.családjával járt itt 55 Szerintem a város egyik leghangulatosabb étterme, annak aki szereti az igényes faburkolatokat a meleg színeket, a retro lámpákat, a nagymama sparheltjét, biztos tetszeni fog. Változatos ételek kreatív megfogalmazásban. Ízletes, pont elegendő adagok, átlagos áron. A személyzet kedves, gyors.
Egy olyan hely a belvárostól karnyújtásnyira, ahonnan meggysörrel a kezedben szemlélheted a kinti világot.
2015. április 25.a párjával járt itt 45 5 napot töltöttünk a hotelben, a személyzet és az épület csillagos ötöst érdemel, segítőkészségből, rugalmasságból, előzékenységből jelesre vizsgáztak. :) Gyönyörű és tiszta ez a hatalmas épület, a félpanziós ellátás során tapasztaltak alapján az ételfelhozatal bőséges, változatos, friss, és isteni, viszont a lovagi torna utáni lakoma nem adta vissza azt, amit az ember egy lakomától vár - a választék visszafogott volt.
Viszont nagy a választék a kísérőprogramokban és a környék nyújtotta lehetőségekben (sétakocsikázás, lovagi torna,a vár meglátogatása). A wellness részleg lehetne nagyobb, főszezonban nagyon zsúfolt lehet. Ennek ellenére beleszerettünk a helybe, visszatérünk még. :)