2015. május 18.gyerekekkel járt itt 55 Meseszép környezetben, hatalmas fák között található a hotel. A parkoló kamerával megfigyelt. A személyzet végtelenül kedves. Az árhoz képest színvonalban sok hasonló kategóriájú szállodát felülmúl. A szoba kicsi, de mi csak aludni jártunk oda (napközben kirándulgattunk), így teljesen megfelelt.
A fürdő kicsi, de feltűnően tiszta, a csapok vízkőmentesek, ami ennél a kategóriánál ritka. A reggeli bőséges és finom. Ami meglepett, hogy a reggeliben lévő kávé nem az ilyen helyeken szokásos híg lötty volt, hanem rendes presszókávé, ezért azt gondoltuk, hogy biztos külön fizetni kell majd érte, de azt mondták, ez benne van a reggelivel fizetett szoba árában.
2014. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55Csodálatos nyugodt kis gyöngyszem, kedves kiszolgálás, csendes hely, nagyon finom ételek. Július végén érkeztünk férjemmel és kisfiammal, hét éjszakát töltöttünk ott, végig nagyon jól éreztük magunkat. A medencékben kellemes a víz, a szobák tiszták és tágasak. 4 és fél éves kisfiunk alig akart hazajönni, mi is visszavágyunk.