2014. június 17.a párjával járt itt 55 Május végén voltunk itt ünnepelni. A kastély csoda szép és a park tele van gyönyörű rózsákkal. A második este vacsora közben olyan meglepetéssel készült a párom amire még álmomban sem mertem gondolni. Kihívták valamilyen ürüggyel aztán egy letakart tálcával jött vissza és közben szólt a kettőnk száma.
Letette elém és felemelte a tetejét,egy szív alakú doboz volt rajta körülötte rózsa szirmok,fantasztikusan szép volt. Először én nem is kapcsoltam aztán elvette a dobozt letérdelt elém és így kértem meg a kezemet. Én annyira meghatódtam,hogy a könnyeimtől csak egy kis idő után tudtam kimondani az igent. Úgy hogy én tényleg elmondhatom,hogy egy kastélyban kérték meg a kezemet.
2013. november 29.a párjával járt itt 45 Én a párommal jártam itt 2013 október közepén. Az idő sajnos nem volt a legjobb akkor,de ezt elfelejtette velünk az,hogy a szálloda viszont nagyon szuper volt,főleg az,hogy Duna kanyarra néző szobánkból a kilátás valami pazar volt. Az utolsó nap reggelén mikor felkeltünk és kinéztünk az erkélyről a felkelő nap beragyogta az egész tájat,Nekem még a szám is tátva maradt attól a látványtól.
Ezt az élményt soha nem fogom elfelejteni. A szálloda mögötti kis erdőben tett sétánk teljesen feltöltött. Az őszi színekbe öltözött fák csodálatosak voltak. Sajnos volt egy kis negatív élményem is,mégpedig az,hogy a kiszolgálás kicsit lassú volt. A wellness részleg szép volt igaz Én egy kicsit nagyobbra számítottam,de azért ki tudtunk pihenni magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2013. november 28.a párjával járt itt 55 Engem a párom hozott el ide először,aki már többször járt itt azelőtt és váltig állította,hogy bele fogok szeretni. Persze igaza is lett,mert egy nagyon kellemes,barátságos étterem ahol nagyon jó a kiszolgálás és az ételek is finomak,egyben kiadósak is. Az árak is megfelelőek számunkra.
Azóta már többször is jártunk itt és én szeretek mindig új ételeket megkóstolni,ami nem nehéz,mert választék az van bőven. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2013. november 27.a párjával járt itt 55 Én a párommal jártam itt 2013 május végén,ugyanis ekkor ünnepeltük az évfordulónkat. Mikor beléptünk Engem teljesen elvarázsolt a szálloda,azok a gyönyörű bútorok meg ahogy be van rendezve! A szobánk is nagyon tágas és jól berendezett volt. Nekem csak egy bajom volt az ággyal,hogy a vánkos túl alacsony volt.
A wellness részleg is minden igényeinket felűlmulta,mind a medencék mind pedig a különféle szaunák. Távozáskor megfogattam,hogy ide még vissza kell jönnünk egyszer-kétszer! Én mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy kicsit szeretne kikapcsolódni nekünk ugyanis sikerült! Közel is van hozzánk és az árak is elfogathatóak. Számunkra még egy plusz jó pont,hogy elfogadják a szép kártyát is.