2017. október 11.a párjával járt itt 55 Évek óta jártunk a komáromi gyógyvíz, a Brigetio fürdő kedvéért Komáromba. Eddig más szállodában szálltunk meg többször is, mert nem tudtuk, hogy kedvezőbb áron a nagyon kellemes Thermál Hotelben is megszállhatnánk. Szerencsére felfedeztük, hogy a fürdő honlapján szó esik erről a nagyszerű szállodáról, és úgy döntöttünk, kipróbáljuk.
Csak jót tapasztaltunk:
- szép tiszta volt a szoba
- ízléses berendezés, jól használható bútorok
- nagy képernyős TV, sok csatorna
- nagyon jó, bőséges reggeli
- nagyon kedvesek voltak kivétel nélkül mindazok, akikkel találkoztunk, beszéltünk, reggelit, szobakulcsot, recepciós információkat adtak nekünk. Kiválóan éreztük magunkat, egészen biztos, hogy még sokszor eljövünk, és most már itt fogunk megszállni. Köszönjük!
2016. május 28.a párjával járt itt 55 A konyhájuk olyan jó, hogy évek múlva is emlékszik az ember az ízeikre. A reggeli svédasztal is bőséges, gusztusos. A szobák, apartmanok igényesek, minden kényelemmel és szépséggel luxus színvonalon ellátva. A nászutas lakosztály romantikus, hófehér berendezésére mindig emlékezni fog, aki itt töltötte az esküvője napjait.
Minden egymáshoz igazított és stílusban tartott. Egyéni a hangulata a huszárság életével kapcsolatos emlékek, képek, festmények miatt. Aki mozogni szeret, jól felszerelt konditeremben dolgozhatja le, amit esetleg felszedett a finom ebéd, vacsora alatt. Kerthelyiségük is nagyszerű: rejtett világítás, szép, ápolt kert, gyönyörű kandeláberek, hangulatos kerti berendezés. Többször visszajárók voltunk már itt, nagyon szeretjük!