2017. január 5.barátokkal járt itt 55 Már sok Újpesti helyen voltam, de ez valahogy kimaradt. . . :(
Eddig. Dec 29-én baráti társasággal voltunk itt és nem okozott csalódást az étterem! Korábban már sok jót hallottunk róla, azért is jöttünk ide. Pont olyan, amilyen egy "békebeli" kisvendéglőnek kell lennie. Semmi flanc, nincsenek túllihegve a dolgok.
Az ételek finomak, az adagok nagyok
Talán a csapolt sör választék nagyobb lehetne. És kicsit olcsóbb. A személyzet kedves, záróra közeledtével se sürgettek, nem néztek ránk csúnyán. . . Jövünk majd nyáron, jó időben is!
2016. december 3.barátokkal járt itt 55 Már többször készültünk ide, tegnap végre eljutottunk
Nagyobbnak gondoltuk a helyet, de szerencsére volt asztalunk a forgalomban. Nem csalódtunk, minden kitűnő volt. A sörválasztéktól az ételekig
A söröknek nemcsak a választéka a hőfoka is tökéletes volt. Ezt sok helyen elrontják, vagy csak nem figyelnek rá!
Az ételek is nagyon finomak voltak
A személyzet (szokatlanul kis létszámú) munkája is minden dicséretet megérdemel. Udvarias, készséges, de nem tolakodó! Egy kis hiba,a mellékhelyiség nagyobb is lehetne, többször sorállás volt. . . . "ami befolyik, az ki is". . .
2016. október 24.barátokkal járt itt 55 Elég sokszor jártunk már itt különféle alkalmakkor
Sose csalódtunk mindig elégedettek voltunk az ételekkel és italokkal. Nem akar többnek látszani, nincsenek puccos csodás nevű ételek, ami van az finom. az adagok mérete is megfelelő, nem veszik el a tányéron.
A személyzet pont jó,kedves, udvarias de nem tolakodó
Az ár/érték arány nagyon rendben van
Kártyával is lehet fizetni, ami külön jó. TAlán a koktélválaszték bövülhetne ( a hölgyek szerin)
2016. augusztus 29.barátokkal járt itt 35 Péntek este mentünk, először voltunk itt. Sok jót hallottunk róla, hát csak részben jött be. Sajnos
Még leginkább a sörök voltak rendben. Elég nagy a választék, de a csapoltakhoz lehetne egy nagyobb hűtő. . Nem mindig volt elég hideg. A kellemetlenebb meglepetés az étel volt, pontosabban az ételek hiánya.
Semmi főtt, meleg étel , frissensült nem volt! Előtte a honlapon tájékozódtunk, ott igen. A magyarázat, nyáron nincs konyha. . . AKKOR EZT FEL KÉNE TÜNTETNIA HONLAPON IS! ! ! A berendezés is elég komolytalan, felszórtak egy rakás képet a falra koncepció nélkül. . . A kevesebb több lenne. A székekre se ártana egy párna
A hangszigetelés sem megfelelő. Szóval nem lopta be magát a szivünkbe, nem lesz a akedvencünk
2016. július 26.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jó hely, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Véletlenül találtunk rájuk, de érdemes volt Mártélyon a Fö- utcán vannak, a strand felé menet baloldalt. Új helynek tünt
Kellemes kerthelyiségben ebédeltünk egy jót. . .
Négyen voltunk, mindenki teljesen elégedett
Minden étel nagyon finom volt.
Az adagok méretesek.
Az árak szolidak, a személyzet kedves.
Jövünk még ide!