2021. augusztus 15.a párjával járt itt 35 A nyaralásunk alatt tértünk be ide. Többféle dolgot is lehet itt enni és inni, mi csak kávézni szerettünk volna. Sokat jövünk-megyünk az országban, a presszókávét mindenhol kipróbáljuk. Van ennek egy kis feelingje: normál helyen a presszókávé 3 korty kiváló minőségű kávé, ami mellé jár cukor, tejszín vagy tej, 1 dl ásványvíz, néha egy kis keksz vagy kocka csoki.
Na itt nem volt semmi. . . . . . a pincérfiú egy kis kávéscsésze felét töltötte meg kávéval, és így megkaptuk. Visszamentünk a pulthoz cukrot kérni. És kaptunk egy csatos cukros üveget ( igen, így a covidos időben, mások által összefogdosva), benne barna cukor. Semmi más, se víz, se tejszín. . . és itt jön a poén. . . . . Én szeretem a kávét, tényleg nagy kávéfan vagyok, de ez az 1 korty kávé annyira furcsa volt, hogy szinte ihatatlan. Erős, csipős! , mellékíze volt. Komolyan életemben nem ittam még ilyen rosszat. A nálam lévő ásványvízzel öblítettem le. Az ára viszont olyan volt, mint máshol, ahol minden jár mellé. Én ezt még el is fogadtam volna, ha legalább jó a kávé. . . .
2019. október 8.családjával járt itt 55 A család Budapesten találkozott. Előre lefoglaltuk a helyet. 9-en voltunk, és mindenki úgy állt fel a végén, ez igen, szuper hely. Az ételek, a feeling, a zene, a pincérek, az italok, minden tökéletes volt. Jót beszélgettünk közben, soha nem zavartak a pincérek, észrevétlenül, de ott voltak. A tálalás szemet gyönyörködtető, az ízek mennyeiek.
A mellettem lévő asztalnál művészek, színészek. Ha újra megyünk, ez törzshely lesz. A gramofont, ami az ablakban állt, azóta keresem, hol tudnék egyet szerezni. Ez az étterem egy gyöngyszem, a sok között. Gratulálok az üzemeltetőnek!
2019. június 11.a párjával járt itt 35 Egy borkostoló után enni szerettünk volna vmi finomat. Talán azért esett ide a választásunk, mert jó nagy tágas, kinti terasza van az étteremnek. Meleg volt, kint ültünk le. A pincér kedves volt, udvarias. A kiválasztott étel az étterem specialitása. Nem ezt kellett volna rendelnem.
A rágós, ízetlen csirkemell sajnos már régebben elkészült, ezt most felmelegítették, leöntötték vmi szósszal. Tettek mellé szabadszemmel nem látható bacont,abba tekertek félbevágott, ízetlen spárgát. A hercegnő burgonya sem volt friss. Maga az adag óvodás adag volt, felnőtt áron. Nem értem, miért gondolták, hogy aki éhes, az ezeket nem veszi észre? A férjem ételére nem volt panasz, ő olyat választott, amit nem lehet elrontani. Összeségében mindennel együtt ott hagytunk egy olyan összeget, amiért nem minőséget és mennyiséget kaptunk. Sajnálom.
2019. április 10.a párjával járt itt 55 Sokadjára jöttem ide, mert valóban pihenni lehet. A felújítás helyett 3 csillagos lett a szálloda, amióta itt jártam. Át kellett foglalnom a napokat, simán megoldható volt. Amikor megérkeztünk jött a meglepi, lakosztályt kaptunk. Csak úgy. :) Az ágy kényelmes és nagy volt. Két tv-t is nézhettünk( bár nem ez a fő).
Csak felnőttek, idősek vannak, tehát pihenni, lazulni lehet. A tisztaságot leszámítva minden kiváló. A személyzet, az ételek! ! ! , a wellness, a szauna stb. Nagyon kellemes volt ez a 3 nap.
2018. április 24., kollégákkal járt itt 55 Előre lefoglaltuk a helyet egy torkos csütörtökre. 14-en voltunk mind kollégák. Meglepően tágas az étterem. Sokan voltunk bent, de valahogy mindenki elfért, nem zavartuk egymást. Az ételek bőségesek voltak, és finomak. A személyzet figyelmes volt, és elég hamar megkaptuk az ételt. Az édesség adagunk is nagyobb volt az átlagosnál.
Mindenkinek pozitív volt a véleménye a vacsora után. Jövőre folyt. köv. lesz.
2017. augusztus 4.a párjával járt itt 45 Mindig is hiányoltam egy Hunguest Hotel szállodát közvetlenül a Balaton parton. Most, hogy lett kettő is, az egyiket kipróbáltuk. A szobánkból a kilátás egyszerűen pazar és gyönyörű volt. Magasan voltunk és belátható volt a táj. A személyzet értette a dolgát, a recepción, a wellneszen, az étteremben is.
Az ételek rendkívül finomak voltak, a mennyiség és a minőség is megfelelő volt. A kopott és nagyon(! ) pecsétes padlószőnyeg nem méltó a négy csillaghoz, ahogy az ágyak matraca sem. Annyira ki volt feküdve, hogy 4 éjszakán keresztül szó szerint az ágy szélén aludtam. A takarítás lehetett volna alaposabb az előző vendég után. A képcsöves tv valóban megmosolyogtató, amikor már mindenhol lapos tv van. Az adás minőségén nem mosolyogtam, lévén vizes vb van, néha látni szerettem volna az összefoglalót, sajnos minősíthetetlen volt az adás. A szálloda gyerekbarát, másokat nem zavarva, nagy szálloda, elfértünk benne. A wellness részleg egy nagy úszó medence, egy 6 személyes jacussi( egy ekkora szállodában), szauna telt házzal. A nagy kert kihasználatlan, sokkal több mindenre alkalmas lenne. A Balatonhoz tényleg 5 perc volt az út, egy hídon keresztül. Belépőt nem kellett a strandon fizetni, a napágyakért már viszont igen. Összességében jól éreztem magam, ajánlom másoknak is.
2017. május 30.a párjával járt itt 45 Régóta terveztük a látogatást, ideje volt eljönni. Furcsán érzem magam, mert annyira szépet akarok írni róla, de nem lenne teljesen igaz. A 4 csillag( sőt , lehetne 5) a hotel fekvésének, a panorámának szól. A superior szoba a kilátás miatt superior. De csak emiatt! A szoba kicsi, az ágy bonelrugós, kényelmetlen.
A fejem folyton bevertem a mosdó felett 10 centire levő fapolcba. És a lift? ! Pontosan behallatszott a szobába, zörögve, remegtetve a falakat. ( éjjel nem használta a szálló lusta vendégeinek egyike sem) :D A lépcső széles, kovácsoltvas, táncolni lehetett rajta. Az első élményem mégis az volt:istenem, ilyen panoráma nincs is, elvarázsolt. Az idő engedte, hogy kint a napágyakon legyünk,mert a wellnessrész tele volt gyerekekkel. Abszolút gyerekbarát szálloda. . . mindenki döntse el, ez jó- e neki vagy nem. :D Mivel főleg kint voltunk, nekem a kinti szauna nagyon tetszett, sokat használtam. Volt hozzá hideg vizes medence is. Használtam volna a kinti jacuzzit is,hogy a Kékestetőt bámuljam. . nem működött. . . 3 nap alatt egyszer sem. Ahogy a benti szaunánál nem volt jég,és sokszor olvastam ilyet: átmenetileg nem üzemel. Az étterem hatalmas, elfértünk. A pincérek ott voltak azonnal, minden lépésünket lesték. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de az étel nekem nem volt 4 *. Rágós hús, ízetlen, sótlan főételek. Az édesség műízű,a séf sajnos nem szakmája mestere. Elkoktélozgattunk vacsora után lent a bárban, hallgattuk a bárzongoristát. Mégis ajánlom a helyet, mert olyan az atmoszférája, ami feltölt, elvarázsol. Régi, patinás épület, melynek kisugárzása van,a reggeli madárcsicsergés, a hatalmas fenyő a kertben, tökéletes kikapcsolódás.
2016. október 26.a párjával járt itt 55 24 órát töltöttem a párommal a szállodában, teljesen feltöltődtünk, kipihentük magunkat. A szálloda gyönyörű, a berendezés, a tisztaság tökéletes. A személyzet kedves, figyelmes. A parkolás problémás volt, de a portán lévő úriember azonnal intézkedett. A szobánk franciaágyas classic szoba volt, sajnos tényleg kicsi az alapterület.
A liftről nem is beszélve, csak lépcsőn közlekedtünk. :) A wellnesz részleg nem volt zsúfolt, de nem is nyár volt. A masszázs jó volt, és felfrissített. Tetszett a jégkása a szaunáknál. Az ételek választéka megfelelő volt, de kicsit ízetlen, menza jellegű. Hamar elkopott a reggelinél a magvas barna kenyér. Nem pótolták. Összességében valóban 4 csillagos pihenést kaptam. Vissza szeretnék majd jönni.
2016. szeptember 13.barátokkal járt itt 45Először jártam itt. Hangulata van a helynek, nekem nagyon bejött. Mivel szülinapot ünnepeltünk előre foglalás után, nekem nem tűnt fel az idő. De azért telt rendesen a rendelés után. Az ételek, italok átlagosak voltak ízvilágukat tekintve. (Ezért egy kicsit drága ez az étterem. )A pincérek kedvesek, udvariasak voltak. Ajánlom másoknak.
2016. április 18.a párjával járt itt 55 Tudtam, hogy visszajövök ide. Nem csalódtam, sőt jobban éreztem magam, mint először. Akkora területen van ez a komplexum, hogy el lehetne tévedni! :) Rengeteg minden szolgálja a pihenni vágyókat. A személyzet udvarias, kedves, az ételek kiválóak és bőséges, a szoba kényelmes. (Talán a szobák teraszára ráférne egy kis újítás, festés.
) Nem volt zsúfoltság, mindenki elfért, bababarát szálloda, de nem zavarva egymást. Nagyon jól éreztem magam. [moderálva - a szerk. ] Számomra mindig elképesztő, hogy az embereknek semmi nem jó. . . . ez a szálloda minden igényt kielégít, a bababarát pedig duplán jellemző erre a szállodára. Írom ezt úgy,hogy nem gyerekkel voltam. Pici apróság: nem kell fizetni a parkolásért, a köntös mosásért, és mindent használhattam, minden működött. Na jó, az úszómedence nem, de nincs is még szezon. Jó volt itt! !