2015. július 26.a párjával járt itt 35 Harmadjára voltam itt júliusban,mivel az előző 2 alkalommal jól kipihentem magam. Egyelőre békén hagyom ezt a szállodát. Két dolog volt pozitívum most: a kevés gyerek és a kiváló ételek. A felújítás ne várasson sokat magára, mert szerintem nem lehet elkerülni. Nem mertem csak papucsban közlekedni, nagyon pecsétes és koszos volt a padlószőnyeg.
. ezt hiába porszívózzák. A klíma iszonyat hangos, működik, de éjszaka választhattam vagy meleg miatt nem alszom vagy a zaj miatt. . . Nem jutott napágy, csak ha szó szerint levadásztuk. Az ételek kiválóak voltak, de csökkent a választék. . . retró lett a hotel,és kevés volt a magyar szó. Szlovákok és oroszok mindenhol. Ahogy telik az idő, úgy romlik a szálloda állaga. Kár (lenne) érte. . .
2014. július 31.családjával járt itt 55 A Hunguest szállodalánc egyik legjobb szállodája. 5 napot töltöttünk itt. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet kedves és barátságos. Mindenről tájékoztattak. Az étel választék és a minőség kiváló. Nem a szokványos( csirke,sertés)ételeket ettük, hanem a különlegességeket. ( őz, lepényhal,vaddisznó. .
)Számomra ez fontos, mert amit itthon is ehetek,az nem érdekes. Nagy a választék az ételekből,minden igényt kielégít. A szobák tiszták, kényelmesek. Gyerekbarát szálloda, de nem másokat zavarva. Van olyan kinti kerti rész, ahol jól lehet pihenni. A park hatalmas. Visszavágyom ide. Ajánlom mindenkinek ezt a szállodát.
2014. július 23.a párjával járt itt 35 Elolvastam mások értékelését. Én bizony nem estem hasra ettől a családi vállalkozástól. Miért? Jártam már több szállodában amelyik 4 csillagos. Ajánlanám a tulajdonosnak is, menjen el és nézze meg milyenek más 4 csillagos hotelek. 2014. júliusában jártam itt. Kezdem a pozitívumokkal. A szobánk patikatiszta, kényelmes,megfelelő volt.
A légkondit mi irányíthattuk. A lovagi torna igazi kuriózum,másfél órás volt, minden szempontból kiváló. A személyzet kedves, de a bejelentkezésnél a recepción a hölgy nem annyira. Az ételek finomak,de. . . . . Sajnos számomra több a negatívum, ami így utólag sok kis pici apró momentumból állt össze. Szóval: Az ételválaszték siralmas. Amikor az első vacsorához sorban álltunk, azt hittem nem jól látok. Sertéspörkölt, rántott pulyka mell, sült csirke,hal. . . ennyi. Remélem a 4 csillag nem ezt a 4 féle ételt jelentette. Csak összehasonlításképpen voltam olyan 4 csillagos szállodában ahol a 12 féle főételből nem is tudtam választani. Drága ez a szálloda ahhoz,hogy csak ennyi legyen a választék. A reggeli valamivel bővebb volt, de hiányos,egyféle sajt szelet,és aszalt gyümölcsök pl. sehol. Az asztalok annyira zsúfoltan voltak elhelyezve,hogy 50 cm-re ültem a másik asztaltól. A kis kölyök pedig átnyúlt leszedegetni a szezámmagot a zsömlémről. A szobában a csapból olyan langyos víz folyt,hogy nem lehetett egy jót inni. Tudom, hogy az itallapról kellene választanom, de reggel 7-kor mégis csak csapvizet szerettem volna inni. A gyerekbarát szálloda valóban igaz. Annyira,hogy aki itt pihenni akart, nem tudott. Sehogyan sem. Mindenhol gyerekek visítoztak, ordibáltak, a nem nekik szánt medencében is. Nem volt uszodamester,vagy volt csak nem láttam, hogy esetleg szólt volna,mégsem kellene a vízbe ugrálni(kiírva ki volt persze). Nem tudom hány fokos volt a kinti medence. (nagyon hideg). Bent labirintusként működött a wellness, mire a sötét! folyosókon megtaláltuk a szaunát. Az élmény elemek nem működtek. Ki voltak építve de míg mi ott voltunk, csak az emeleti 32 fokos bugyborékoló működött. Az éttermen keresztül tudtam köntösben kimenni a wellnesshez. Ez zavaró. Összességében szép is, jó is, de csak egyszer.
2014. május 29., kollégákkal járt itt 45Tiszta, pihenésre kiváló szálloda. Erdei iskolásokkal voltam. A "maradék" 6 kislánnyal itt lettünk elhelyezve, mert a turistaszállón nem volt már hely. A 2 csillagnál többet nyújt. A berendezés kényelmes, nem szocreál. Fel van újítva. Kedves volt a személyzet és segítőkész. Az állatkert hangjai beszűrődtek a szobába. Mintha a dzsungelben lettünk volna. A családommal visszajövök! !