2016. március 22.a párjával járt itt 55 Volegenyemmel vacsoraztunk itt nemregiben. Az uticelunk fele tartva ettermet keresve a Csokafeszekre esett a valasztasunk. Igazan jo dontes volt. Kellemes hely, igenyes epulet, hangulatos reszletek. . . a kiszolgalas gyors, kedves, hozzaerto felszolgalo. Az etellel is teljes mertekben meg voltunk elegedve, izletes volt es boseges.
Ketszemelyes talat ettunk, frissensultekkel, igy a konyha rejtelmeibe nem tulsagosan pillanthattunk be, azonban a kapott etel mennyisege, minosege szamunkra kifogastalan volt. A legnagyobb vonzero a csodalatos kilatas. Gyonyoru panorama tarul a vendegek ele. Huvos volt, igy nem a teraszon ettunk, de szebb idoben arra is van lehetoseg.
2016. március 22.a párjával járt itt 35 Volegenyemmel toltottunk 2 ejszakat itt marciusban. A szalloda epulete kivul-belul eleg szoci. Van benne lehetoseg, de a felujitas nagyon raferne. A kilatas nagyon szep, de mindenert azert nem karpotol. A szoba kicsi, a butorok regiek, az erkelyajto fura, korulmenyes nyitogatni. Ezereves tv es furdoszoba. Nekunk a tisztasaggal is voltak gondjaink.
Foltos torolkozo, foltok a furdoben, a wc-n es a szonyegen. Latszik, hogy allatbarat szallo, a szoba tele volt allati szorrel. Az agy kenyelmetlen volt, nagyon kemeny es nyikorgo, keves es kicsi parna. Az uszoda es a szaunak megfeleloek. Kar, hogy meleg vizes medence vagy jakuzzi nincs a lazitashoz, de az uszas is udito volt. A felpanzio atlagos. A valasztek nem tul nagy, nekunk eleg volt. Az etel minosege megfelelo. A fizetesnel, mikor kiderult, hogy nem a szallo parkolojat hasznaltuk napi 900 forintert, kifogasolhato hangnemben kozolte az ur a recepcion, hogy szerinte igy majd az autora "csomagot" fogunk kapni. Nem kaptunk. A szallo elotti parknal (kb 20 meterre) ingyenes parkolok vannak. (Lehet,hogy nyaron csucsidoszakban fizetos, de ottletunkkor ezt tabla nem jelezte, automata a parkolojegy valtashoz nincs. ) Kicsit lehuzas szaga volt, ugyanis a szallo parkoloja nem orzott. Van sorompo,ami vegig nyitva volt, or sehol. Miert fizettem volna a semmiert? Osszessegeben az egesz átlagos. Sajnos inkabb a rossz iranyba.
2015. május 1.a párjával járt itt 35 A varosban setalva a nyaralas elso estejen ugy gondoltuk,kiprobaljuk az ettermet. Hangulatos pincehelyiseg,de egyaltalan nem odaillo zene szolt. (Csarda hangulat,modern pop-rock zenevel. . . erdekes parositas) Nagy adagokat kaptunk, nagyobbreszt finomak voltak az etelek. A kortes etel helyett azonban almasat szolgaltak fel,mindenfele elozetes jelzes nelkul.
A kiszolgalas udvarias volt kisebb hianyossagokkal. (Meg ettem a levest,mikor kihoztak a foetelt) Vegulis ajanlanam masoknak,ar-ertek aranyban jok.
2014. augusztus 12.barátokkal járt itt 35 Mexikói ételeket kínál az étterem, azonban elég messze vannak a hagyomásnyos, autentikus dél-amerikai ízektől. Finom volt amit ettünk végülis, de sokkal különlegesebbre számítottam. Burritost ettünk és desszertet, összeségében átlagos-jó volt. A hely hangulata jó, a teraszon ettünk, de bent is voltunk. A női mosdó kritikán aluli.
A kiszolgálás döcögős volt, korsó sör helyett pohárral kaptunk, illetve egyikünk kért desszertet, de mindkettőnknek hoztak ki. :) Szóval visszatérnék a címhez: van hova fejlődni!
2014. augusztus 6. járt itt 45Maga a hely igényes, szépen kialakított, látszik, hogy adnak a részletekre. Mi pizzát ettünk itt és nem igazán voltunk megelégedve vele. Nem volt jól átsütve, kevés feltét és fura paradicsomszósz volt rajta. Úgy hirdetik, hogy "olaszos" meg "kövönsütött". . . Hát az olaszoknak azért ez még mindig jobban megy :) indokolatlanul drága is volt szerintem. A kiszolgálás amúgy hibátlan volt.
2014. augusztus 6. járt itt 15 Borzalmas volt a kaja és a kiszolgálás is. Jó helyen van, a belvárosban, sétálóutcán. Ez volt az egyetlen pozitívuma, ugyanis ennek ellenére iszonyat rossz kaját adtak. A hamburgerben alig volt hús (kár, hogy nem fényképeztük le. . . ), a tortillába félbehajtva! beledobáltak ezt-azt, a gyros tál se volt felejthetetlen.
Evőeszközt úgy kellett utólag kérni, a dobozos sört és üdítőket a dobozból kellett meginni, nem kérdezték, hogy kérnénk-e poharat. . . Soha nem mennék oda többet enni és másnak sem ajánlanám!
2014. augusztus 6. járt itt 55Nagyon szép helyen van, a belváros szökőkútakkal szegélyezett részén. Nyáron a teraszról jó a kilátás, de bent is igényes a kialakítás. Az ételek finomak voltak, nagy adagokat szolgáltak fel jó áron. Többször ettünk itt a nyaralás alkalmával, mindig nagyon udvarias, precíz volt a kiszolgálás, látszik, hogy a pincérek nem ma kezdték. . .
2014. augusztus 6. járt itt 35Nem akkora szám, mint ahogy nekünk beharangozták... Semmi különös, egy átlagos gyorsétterem. A sajtburger olyan volt, mintha a McDonald's-ét másolták volna, csak kicsit jobbak az alapanyagok. A limonádéjuk viszont finom. Összeségében nem okozott csalódást, de kimagaslóan jó sem volt, ezért az értékelés ennyi.