2019. május 12.a párjával járt itt 55 A 4 csillagos szálloda méltó volt az ünnepünkhöz! Ragyogó lobbi,tiszta és tágas szoba,mindennel felszerelve! Ízletes és sokféle étel,reggelinél és vacsoránál egyaránt! Barátságos személyzet! Kinti,benti medencék megfelelőek voltak számunkra! A wellness kicsit komor,ő nem felel meg a 4 csillagnak.
Ami számomra negatív volt az a palacsintánál is laposabb párnák! Összességében jól éreztük magunkat,csak ajánlani tudom másoknak is a pihenésre!
2018. május 17.a párjával járt itt 45 Másodszor voltunk a szálláshelyen,ami most kicsi csalódást okozott! Előzőleg az étterem feletti apartmanok egyikében voltunk,ami tágas,jó helyen van a Wellnwess és az éterem megközelitésében! Most a Gardenben foglaltunk,ahol tiszta de parányi szobát kaptunk! Ha többet időztünk volna ezt el sem fogadom,kilátással a szomszédos építkezésre annak minden zajával!
Étkezés megfelelő volt,éhen nem kell halni,sütit hiányoltam! Wellness szép kilátással rendelkezik,ez tavasszal,télen fontos számomra! Személyzet udvarias!
2017. december 7.a párjával járt itt 45 Jó elhelyezkedésű szálloda,központtól és mólótól pár percre! Rendezett udvar,kényelmes szoba,közepes befogadó képességű wellness,tágas étterem fogadott! Udvarias személyzet a szálloda egész területén! Ízletes ételek minden napszakban! Téli pihenésre ajánlanám,mivel nyáron csak a fizető strandot lehet megközelíteni,ez persze nem a szálloda hibája hanem a városé!
Sehol nincs szabad strand,a szálloda sor minden lehetőséget elvesz! Összességében jól éreztük magunkat a szállodában! Köszönjük a jó ajánlatot!
2017. augusztus 30.családjával járt itt 45A szálloda kicsi,de tiszta szép szobákkal rendelkezik,kényelmes,családias! Karácsonykor voltunk itt! Kellemes pihenés volt! Étkezések megfelelőek voltak,hangulat is kellemes volt! Ár érték arány jó! Strand közelsége is megfelelő! Szép a város,sokat sétáltunk,rendezettek a sétányok és tiszták! A wellness kicsi de megfelelő volt számunkra!
2016. november 28.a párjával járt itt 55Négy éjszakás kellemes pihenést töltöttünk párommal itt, a napsütésen Novemberben,kényelmes, Balaton parti Studio szobában,kiváló wellnessel. Figyelmes személyzet,tiszta,világos szoba karnyújtásnyira a Balatontól,napfényes wellness-"tengerre" nézve,étterem is az épületben,jó reggelik-vacsorák,zárt parkoló! Csak ajánlani tudom! Tél lévén kevesen voltunk,csend és nyugalom adott volt a jó pihenéshez!
2015. december 31.a párjával járt itt 45 Kellemes 4 éjszakás pihenésben volt részünk az év utolsó napjaiban! Sétáló utca,Tó közelsége szempontjából,jó elhelyezkedésű szálloda! Fürdési lehetőség jó,tisztaság megfelelő,ételek ízletesek,személyzet gyors,barátságos,udvarias! Véleményekkel ellentétben,kellemes pihenésben volt részünk,párommal!
Köszönjük,ajánlani tudom! Sok sikert kívánok a további felújításokhoz! /Azért még van mit! /
Hotel Aquamarin válasza
Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat! Nagyon örülünk, hogy összességében jól érezték magukat nálunk, annak pedig különösen, hogy fejlesztéseinket is értékelte! Bízunk benne, hogy legközelebb is vendégeink között köszönthetjük Önöket! Tisztelettel: az Aquamarin csapat
2016. január 11., Hotel Aquamarin, Hotel Aquamarin***
2015. október 26.gyerekekkel járt itt 15Gyerekeimnek ajánlottam a szállodát,megbántam! Október vége,hűvösebb az idő,gondoltam van wellness,majd eltöltik ott az időt,de annak az időbeosztása kritikán aluli,infrakabin "lefoglalva"fél órára! ? -ezért nem használhatták! /ezt nem is értem,mi az hogy lefoglalva? /A vacsora:sületlen,belül fagyos burgonyával "körítve". Azt hiszem ide többet senkinek nem ajánlom hogy betérjen!
2015. július 14.a párjával járt itt 45Párommal jártunk itt a 35. házassági évfordulónk alkalmával,a Hűség városában! Szép környezetben van a szálloda,felújított szobát rendeltem ami tiszta volt! Segítőkész recepció,előzékeny bárpincérek,finom konyha,megfelelő wellnesz,jó ár amit tapasztaltunk! Karbantartást igényel ami akkor is zajlott! Jól éreztük magunkat egész héten!
2014. május 17.a párjával járt itt 55 A Wellesz kialakítása jó ötlet volt,előtte már jártunk itt,de ez a részleg még kényelmesebbé és jobbá tette a pihenésünket,főleg a "jól"kifogott mostoha időben! A szálloda,tiszta,barátságos hangulatú,finomak az ételek,választékban nincs hiány! ! Csak ajánlani tudom! -főleg a "Jóker"csomagot!
Amit még el tudnék képzelni:egy féltetős megoldás a kinti medencére,ami mondjuk redőny szerűen lenne mozgatható! ? /rossz idő esetére! /
2014. január 21.a párjával járt itt 55 A hely közelsége miatt,mi egy napos kiruccanást töltöttünk el itt,ebben a gyönyörű környezetben! Nyári nap lévén a kinti medence is alkalmas volt az úszásra! A benti élménymedencék elvarázsoltak! A hangulata,a méretei,a víz hőmérsékletek minden korosztály igényeit kielégítik! Ha messzebbről jönnék biztosan több napot töltenék el a szállodában!
Csak a wellnesröl tudok véleményt írni,ami kiváló,kellemesen töltöttük a napunk!