2016. július 12.a párjával járt itt 35 1. A panzió kutyabarát szálláshelyként is hirdeti magát, de én csak annak ajánlanám, akinek néma kisállata van, mert 10 perc után megállapitották, hogy hangos, mindenhova vigyem magammal és amig kipakoltunk, kiengedte a kutyánkat az előtérbe, mert ugy sajnálta, hogy ennyire ugat. . .
A véleményem pedig az, ha a szállásadó vállalja, hogy fogad kutyát, akkor az ezzel járó kellemetlenségekért(nem rongálásra, bepiszkitásra gondolok! ) is tartania kell a hátát! Vagy vegye ki a "kutya bevihető" kiirást a panzió jellemzői közül! Több éves 4 csillagos szállodás múlttal rendelkezem, ott is volt lehetőség bevinni a kutyákat és nem kérték meg a kedves vendéget, hogy vigye magával a kutyust pl. a wellnessbe, amennyiben az hangoskodik. . . 2. Az ellátásunkhoz reggelit is igényeltünk, ami elég egyhangú volt, valamint a mennyisége se volt igazán megfelelő, meg se kérdezték elég volt-e. Pedig mindig igy "reggelisen" szoktunk nyaralni, ezidáig nem csalódtunk.
Cseppkő Panzió válasza
Kedves Vendég !
Kikérem magamnak az állítást ,én kutyabarát vagyok jelenleg is van 2 kiskutyás vendég . Azt gondolom a kutyatartásnak megvannak a szabályai ,a másik 15 itt pihenő embert ne zavarja. A kutya 10 perc után egy idegen helyen magára hagyják fél és félelmében ugat . Azt javaslom önnek mielőtt besároz másokat gondoljon magába.
A reggelivel kapcsolatban csak annyit! ,hogy olyan vegetáriánust még nem hallottam aki a felvágottat nem eszi meg ,de a szalámit igen ,sajnos itt hibáztam mert tudatlan vagyok .
2016. július 19., Rack Mária, tulajdonos