2021. szeptember 8.a párjával járt itt 55Nem csalódtunk a szállásban. Az étkezés az előző alkalmakhoz viszonyítva kiváló, mivel már svédasztalos a kiszolgálás, előtte menüválasztásos volt. Kényelmes szobák, igaz nincs légkondi, de mi olyan időszakban voltunk, hogy nem is kellett. Közel van a strand, ami a Balaton legszebb strandja szerintem. A személyzet nagyon kedves, mindenben segít.
2018. június 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Második alkalommal nyaraltunk a szállodában. Először a családdal, másodjára pedig a párommal. Fertő-tavi kerékpártúránk kiinduló állomása volt. A második alkalommal nagyon szép szobát kaptunk. Sopron gyönyörű város, még sokszor fogunk ide visszajönni. A wellness rész kicsit kicsi, de sokszor reggel használtam, így nem volt tömeg.
A szálloda szobáit folyamatosan felújítják. Remélem jövőre is itt tudunk pihenni.
2015. november 3.gyerekekkel járt itt 35 Másodjára töltöttünk el 4 napot ebben a hotelben. Az utisúgó honlapjáról kedvezményesen foglaltunk, ezért nagyon olcsón nyaraltunk. Egy Balaton körbe kerékpározás keretében szálltunk meg másodjára, amihez remek kiindulópont. Meg voltunk elégedve a szállás színvonalával, a reggeli bőséges kínálatával.
A vacsora 3 fogásos volt, amit ha valaki nem válogatós és nem nagyétkű akkor értékel, nekünk tökéletesen megfelelő volt. A strand közelsége és a csend miatt választottuk elsősorban a szállodát és nem csalódtunk. A személyzet nagyon kedves, kérésünket szívesen teljesítette (reggel a korai indulás miatt hamarabb kértük az étkezést). Máskor is vissza fogunk menni.
2015. október 27.a párjával járt itt 55Fantasztikus hely. Remek kiszolgálás, isteni ételek, csodálatos panoráma. Felejthetetlen élményeket töltöttünk el a párommal. A környéken rengeteg kirándulási lehetőség van. A Dunakanyar egyik legszebb szállodája. A wellness minden igényt kielégített, nincs tömeg. Házassági évfordulót töltöttünk a szállodában.
2014. január 23., csoporttal járt itt 55 Mezőkövesd legjobb étterme, mind ételek, mind pedig a környezet szempontjából. Belső berendezése hűen képviseli a matyó kultúra értékeit. A matyó város nevezetessége a Zsóry Strand és Gyógyfürdő, ami az étterem szomszédságában van, ezért a fürdőbe látogatók méltán kedvenc étterme. A személyzet udvarias a segítőkész.
Lakodalomban is voltam már az étteremben és elmondhatom, hogy a szervezés és a vendéglátás első osztályú. Saját készítésű tortáit ajánlanám mindenkinek.
Rózsa Étterem válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon megtisztelőek szavai. Köszönjük szépen.
Szeretettel várjuk Önt/Önöket a közeljövőben is!
Üdvözlettel: Rózsa Étterem
2014. január 28., Rózsa Étterem, PR manager
2014. január 23.gyerekekkel járt itt 55 Az Erzsébet program keretében üdültem családommal a Kék Duna Erzsébet szállodában. A személyzet maximálisan a segítségünkre állt, az étkezés kiváló és bőséges volt. A szolgáltatásokkal teljes mértékben elégedettek voltunk. Minden nap úsztunk a szálloda fedett medencéjében, szaunáztunk a családdal.
Remek időtöltés volt az esti bowlingozás, teniszezés és focizás. Kerékpárt lehetett kölcsönözni amivel bejártuk a környéket, csodás volt a Dunapart. Összességében jól éreztük magunkat gyönyörü park, csendes nyugott környezet, ajánlom másoknak is.
2014. január 23.gyerekekkel járt itt 45 Lövér csodás környezetében található szálloda. Pihenésre kikapcsolódásra alkalmas,személyzet segítökész. Wellnes részlege kiváló, csak a szálloda vendégszámához mérve kicsi. Konyhája ízletes, változatos és finom. Nem egy modern szálloda,de pihenésre alkalmas. A város és környéke nagyon szép.
A szervezett városlátogatás során egy remek idegenvezető hölggyel ismerkedhettünk meg, aki a város nevezetességeiről részletes tájékoztatást adott. Egy felejthetetlen élménnyel tértünk haza. Köszönjük "SZIESZTA"