2016. április 5.barátokkal járt itt 55 Egy tipikus parti kisvendéglő a part felé menet, minden kapható amire egy sétálónak szüksége lehet. Egyszerű ételek, hot dog, lángos hambuirger. Nem egy gasztronómiai csoda, de kifogástalan a minőség , kedves a kiszolgálás. Talán egy picit az új dolgozókat oktató főnök/ tulajdonos hangneme volt kicsit zavaró, de reméljük a hölgy kibírja a kiképzést.
Egy kritika azért van, nem tudták megoldani, hogy a két darab palacsintából az egyik túrós a másik nutellás legyen. Ez még a régi balatoni feelinget idézi. . .
2016. április 5.barátokkal járt itt 55Színház után tértünk be, gondoltuk a felejtősre sikeredett előadás után kényeztetjük magunkat egy finom vacsorával. Az ételek ízletesek voltak, a kiszolgálás kiváló a sörök és a pálinka még a hangulatunkat is visszahozta, így a jövő hónapban biztosan visszatérünk. Azért egy kis kritika a végére:Az üzlet korábbi világítása és a zene hangulatosabb volt!
2016. április 4.barátokkal járt itt 15 Sokadik, de az utolsó csalódásom volt az egységben. Többet itt egy fillért nem fogok hagyni! Egy gyönyörű fürdő éttermétől az ember sokkal többet várna, pedig az első benyomás nagyon pozitív amikor az ember beteszi ide a lábát. A személyzet öltözete, kedvessége a kihelyezett táblák mind arra utalnak, hogy itt nagyon odafigyelnek mindenre.
Sajnos az ételek minősége kritikán aluli volt. Fokhagymaleves- penészes, avas fokhagymára emlékeztető íz beton sűrűségben és langyosan. Rántott sajt- a sajt teljesen kemény belül, a rizs olyan ropogós, hogy nem lehet megrágni. Tettem egy újabb próbát mivel nagyon éhes voltam-rántott csirkemell hasábbal. Gondoltam ezzel csak nem lesz gond. A burgonya minősége kritikán aluli, ezt nem a szakács rontotta el, hanem a vásárolt termék volt nagyon silány, tele volt megszáradt, apró krumpli véggel. Feladtam, többet nem próbálkoztam így is sok pénzembe került ez a kaland. Tisztelt Vezetőség! Az árak nagyon magasak, de megfelelő színvonal mellet mindenki elfogadná, de így rengeteg a csalódott vendég. Várom már a nyarat, mert akkor a kinti büfék is nyitva vannak, de télen azt hiszem viszek magammal ennivalót! Megjegyzem ez nem egyedüli véleményem, 8-an voltunk és mindenki panaszkodott.
2016. március 15.barátokkal járt itt 45Egy igazi tradicionalis borozo, különleges hangulattal. Egyszerü etelek es borok, de aki ide beter ezt is akaraj kapni. Az arak viszonylak huzosak, a kiszolgalas neha morcos,neha vicces, de ez a tradicio resze. Nincsen Sopron Gyogygödör nelkül. Sajnos keves a varosban az ilyen stilusu hely, egy törtenelmi borvideken sok ilyenre lenne szükseg. Probald ki.