2014. május 20.gyerekekkel járt itt 35 Összességében sokkal többre számítottam. Mindenben érezni lehet, hogy az olcsóságra törekszenek. Az étel választék rendkívül szegényes. Az étterem ízlésesen van berendezve, de sajnos itt vége a pozitívumoknak. A szoba borzasztó apró, babával voltunk és szinte elmsem fértünk a kisággyal. A wellness ósdi és mocskos.
Előny, hogy volt bowling és biliárd, jót játszottunk, viszont közben nem tudtunk semmit fogyasztani, az egész előtérben, bárban, vagy közösségi terekben nem találtunk senkit minimum fél óráig. A golf pálya nagyon szép és karbantatrtott.
2014. április 7.gyerekekkel járt itt 55 Egy gyönyörű tavaszi hétvégét töltöttünk itt 7 hónapos kislányunkkal. Nagyon odafigyeltek mindenre a babával kapcsolatban is. Amit kértünk rögtön teljesítették, sokszor azt is ami nekünk eszünkbe sem jutott volna. A szoba normál méretű, még kisággyal is elfértünk kényelmesen.
A masszázs, kellemes környezetben volt, és nagyon tetszett, az is, hogy a masszőz nem akart folyton beszélgetni. Az ételek finomak voltak, szinte bármilyen diétát tart az ember, akkor is van opció (mi tejmentesen étkezünk).
2014. február 18.a párjával járt itt 45 Tetszett a szálloda, szép tágas szobát kaptunk. Kedves volt mindenki, az ételek finomak voltak, a wellness szolgáltatások rendben. Ami különösen elnyerte a tetszésünket, az a masszázs volt. Egy két kifogás mégis akadt, nem volt légkondicionálás a szobában, így sajnos nem tudtunk aludni, azt hittük, hogy ez egy 4 csillagos szállodában alap.
Ehhez képest azért sokat fizettünk. Szép helyen fekszik, gyerekbarát,sok a programlehetőség.