2017. november 20.barátokkal járt itt 55Ha Csorna felé visz az utunk mindig betérünk, még sosem csalódtunk, az ételek átlagon felüliek, mind ízben, mind mennyiségben.
Mindig nagyon sokan vannak az étteremben, ennek ellenére gyors a kiszolgálás, a felszolgálók nagyon kedvesek.
Mindenkinek ajánlati tudom az éttermet, érdemes kipróbálni.
2017. november 20.barátokkal járt itt 55Baráti társasággal töltöttünk el a szállodában 3 éjszakát, mindennel nagyon elégedettek voltunk, a személyzet nagyon kedves és segítőkész, a szoba és a fürdő tiszta volt, az étteremben a pincérek kedvesek és gyorsak voltak, az ételek mennyisége és minősége kifogástalan, csak ajánlani tudom a szállodát mindenkinek.
Mindenképpen vissza fogunk menni.
2016. augusztus 4.a párjával járt itt 55Július végén voltunk itt a férjemmel, gyönyörű hely, kifogástalan, nagyon kedves és barátságos kiszolgáló személyzet, csodálatos környezet, Kékesre néző szobából a kilátás maga a csoda, egyszóval csak jót tudok mondani az itt töltött napokról. Biztosan vissza fogunk még menni baráti társasággal is.
2013. november 18.barátokkal járt itt 45Barátokkal voltunk a Hotel Kapitányban, nagyon tettszett a környezet, a Vár, a Hotellel sem volt különösebb gondunk, a fogadtatás nagyon jó volt, az ételek nagyon finomak voltak, habár lehetett volna nagyobb választék, valamint ami nem tettszett, hogy volt egyfajta étel amit 3 napon keresztül kínáltak, mivel nem nagyon fogyott, gondolom nem akarták kidobni.
A másik ami nekem kicsit kevés volt az a vízfelület. Tehát kevésnek találtam a benti medencéket, szombaton amikor több volt a vendég nagyon sokan voltak a vízben, egymás hegyén hátán voltak az emberek. A tisztasággal nem volt baj, a személyzet is nagyon kedves volt. Összességében azért nem volt rossz.
2013. november 18.barátokkal járt itt 55 A Hotel Karosban minden tökéletes, sok a medence, gyerek, felnőtt, mindenki megtalálja amit szeretne. Az éttermi része tökéletes, félpanziós ellátáshoz képest nagyon sok és finom étel van. A tisztaság nekem nagyon fontos, de itt sem a hotelben, sem az étteremben kivetnivalót nem találtam.
A hotel személyzete maximálisan a vendégek kényelmét és pihenését szolgálja.
2013. november 18.a párjával járt itt 55Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, a fogadtatástól kezdve az étkezőbeli kiszolgáláson át, egészen a takarítószemélyzet hozzáállásáig.
Nagyon jó a víz, bőséges és finom az ételválaszték, maximális az étkezőben dolgozó személyzet hozzáállása, gyors a kiszolgálás.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.